Μάκος ή Λαΐφης

Το ερωτηματικό που βασανίζει το μυαλό του Αντρέ Πάους είναι η επιλογή του παρτενέρ του Μαϊσουράτζε στο χώρο του κέντρου. Λαΐφης και Μάκος ερίζουν για την θέση.

Από την μια ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής σε 2 φιλικά και ένα επίσημο αγώνα, αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού χαφ όντας ως αριστερός ακραίος ποδοσφαιριστής. Θέση που τον τοποθέτησε ο Αντρέ Πάους και έδειξε να ανταποκρίνεται ιδιαίτερα καλά ακόμα και μέσα σε ένα καυτό ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια. Η ποδοσφαιρική του παιδεία σε συνάρτηση με τα φυσικά του προσόντα, του δίνουν το δικαίωμα να αγωνίζεται σε 3 θέσεις καθιστώντας εαυτόν, πολύτιμο για την Ανόρθωση του παρόντος και του μέλλοντος.

Από την άλλη, ποιός θα μπορούσε να αντισταθεί στην εμπειρία του Έλληνα διεθνή Γρηγόρη Μάκου. Ο Μάκος προέρχεται από τραυματισμό και αποχής από αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά το σκαρί του, σε συνδυασμό με την εμπειρία του από τα γήπεδα της Γερμανίας αλλά και το όνομα που έφτιαξε στην Ελλάδα του δίνουν την ικανότητα να ξεπερνά εύκολα τους «απλούς» τραυματισμούς του.

Το ερώτημα αυτό λοιπόν θα απαντηθεί από τον Αντρέ Πάους το βράδυ, λίγο πριν την σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ