Φάνηκε η απουσία του

Ήταν ο πιο φορμαρισμένος μας ποδοσφαιριστής μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Τα τρεξίματα του, η ενέργεια και η ταχύτητα του στο χώρο του κέντρου έγιναν αιτία εγκωμιαστικών σχολίων από όλα τα ΜΜΕ αλλά και από τους Ανορθωσιάτες που στο πρόσωπο του βλέπουν ένα ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχτεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσίαζε από τα φιλικά της προετοιμασίας και από το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Ομόνοια φάνηκε να δένει απίστευτα με τους “Διόσκουρους” εκ Γεωργίας Ιράκλι και Άμπου χαρίζοντας μας πολλούς όμορφους συνδυασμούς. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Λαίφη.

Ο νεαρός Παραλιμνίτης άσος, δεχόμενος την κόκκινη του Μασιά την περασμένη Τετάρτη αυτόματα θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για ένα μήνα αφού μεσολαβούν και οι υποχρεώσεις της Εθνικής κάτι πολύ άδικο βάσει της φόρμας της οποίας βρισκόταν ο Κωνσταντίνος αλλά και της ευκολίας με την οποία κέρδισε την κόκκινη του ο Μαντούκα.

Όσο αφορά την ομάδα, κάτι παραπάνω από φανερή ήταν η απουσία του 21χρονου προχθές με την Αγία Νάπα στο μέτριο Α’ ημίχρονο μας αφού παρά το καλό παιχνίδι του Μάκου και την σταθερά καλή απόδοση του Μαισουράτζε η Ανόρθωση στερείτο ταχύτητας στην ανάπτυξη με την κατάσταση να αλλάζει δραστικά από το 56′ και μετά όταν ο Μάκος έπαιξε ως εξάρι, ο Άμπου πήγε να παίξει στη θέση “8” και ο Εντέ ανέλαβε το ρόλο του οργανωτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ