Μαρίνος Μήτρου: « Δεν πρέπει να μας παρασύρει η νίκη»

Δηλώσεις στο Super ΣΠΟΡ FM παρέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Μαρίνος Μήτρου και σας τις αναδημοσιεύουμε αυτούσιες.
«Ήταν μονόδρομος για εμάς η νίκη, ευτυχώς καταφέραμε να την πάρουμε. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και πλέον ξεχνάμε γρήγορα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

**«Υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα όταν είναι μια καινούρια ομάδα. Είναι τα πρώτα μας παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τους βαθμούς στα παιχνίδια που δεν θα παίζουμε και τόσο καλό ποδόσφαιρο».

**«Καθόλου δεν πρέπει να μας παρασύρει η νίκη. Εξάλλου και ο προπονητής δεν δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία, αλλά μόνο από τη νίκη».

**«Για άλλη μια φορά δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσεις όμως πρέπει να γίνει δουλειά, όχι μόνον στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο αποφασιστικά για να βελτιώσουμε όλες τις αδυναμίες».

**«Ο Κάλβο έχει καλές παρουσίες, βγάζει ασιστ, σκοράρει και θέλουμε να συνεχίσει έτσι».

**«Έρχεται πολύ δύσκολο ντέρμπι μέσα στην Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Δυστυχώς δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο που παραδοσιακά οι φίλοι των ομάδων δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς οφείλουμε να παλέψουμε για το πρώτο διπλό. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Λαίφης και περιμένουμε τον Δημητρίου να μπει στις προπονήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ