Χρήστος Πουλλαΐδης: «Χτίζεται κάτι πολύ ωραίο»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου και μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρήστος Πουλλαΐδης. Μεταξύ άλλων στις δηλώσει του ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Ανόρθωση είναι η μόνη ομάδα που έριξε τον προϋπολογισμό της. Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση πως στην Ανόρθωση χτίζεται κάτι πολύ ωραίο και πως γίνεται παραλήπτης πολύ συγκινητικών μηνυμάτων.

Αναλυτικά:

Για τη θετική εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια…

«Μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Τίποτα όμως, δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα χτίζεται από την αρχή, την παρακολουθώ στενά και για αυτό περίμενα αυτή την απόδοση. Είμαστε όμως στην αρχή της πορείας μας». .

Για τις απόψεις του Φαν Λέουβεν για τη φετινή Ανόρθωση…

«Δουλεύουμε και είμαστε στην αρχή ενός πλάνου τριετίας. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, όμως θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». .

Αν έχει η ομάδα την προοπτική να υλοποιήσει τους στόχους της…

«Σίγουρα. Θα έλεγα ότι μπορεί για πολύ περισσότερα φτάνει σιγά σιγά να οργανωθούμε για να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 70% της απόδοσης μας. Κόντρα στην Ομόνοια είχαμε τέσσερις πρωτοκλασάτους παίκτες που δεν έπαιζαν».

Για το φετινό πρωτάθλημα…

«Το επίπεδο είναι ψηλό και οι ομάδες έχουν αυξήσει τα μπάτζετ της. Η μόνη ομάδα από τις μεγάλες που έχει μικρό μπάτζετ είναι η Ανόρθωση».

Για το που κυμαίνεται το μπάτζετ…

«Είμαστε γύρω στα 2.6 εκ. ευρώ».

Γενικότερα για το οικονομικό κομμάτι και την εταιρεία…

«Εκεί είμαστε πρωταθλητές. Αύριο, βγαίνει μια τριμηνιαία έκθεση της εταιρείας και θα δείτε τι πραγματικά έγινε. Έγινε φανταστική δουλειά. Οι συνεργάτες μου δουλεύουν νυχθημερόν για αυτό τον σκοπό. Εγώ ήρθα να υπηρετήσω την Ανόρθωση και δουλεύω για το καλό της ομάδας, ξέροντας ποιο είναι αυτό».

Αν θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της…

«Το θέμα είναι ότι είχαμε 19 υποθέσεις στη FIFA και τώρα έμειναν 3-4. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να καταλάβουμε ότι δεν λύσαμε τα προβλήματα μας. Πρέπει αν είμαστε συνεπείς στις δόσεις μας».

Αν είναι κοντά ο κόσμος σε αυτή τη νέα προσπάθεια…

«Είναι κοντά μας. Τα σχόλια που ακούμε είναι συγκινητικά. Έστω και μετά από μια ήττα, τα μηνύματα που πήραμε ήταν συγκινητικά. Ήταν πολύ θετικά. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν…

«Ο κίνδυνος με τους νεαρούς είναι η σταθερή τους απόδοση. Ταλέντο έχουν, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι σταθερή η απόδοση τους».

Για την κατάργηση της θέσης του β΄ αναπληρωτή προέδρου στην ΚΟΠ…

«Η ΚΟΠ αποφασίζει για κάποια πράγματα. Είναι δημοκρατικές οι διαδικασίες και δεν μας ενοχλεί και τόσο για τη θέση που θα έχουμε στην εκτελεστική. Η Ανόρθωση, θα έχει ψήφο και φωνή. Είχαμε διαφορετική άποψη, όμως βλέπουμε το καλό της Ανόρθωσης και την ουσία του θέματος. Ο κ. Ππεκρής θα έχει τα ίδια καθήκοντα με τον κ. Σάντη».

Για τις σχέσεις της Ανόρθωσης με την ΚΟΠ μετά και το θέμα που προέκυψε με τα τηλεοπτικά…

«Πάντοτε θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πάντοτε όμως το κύριο μας μέλημα είναι το καλό της Ανόρθωσης και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει διαφωνία είναι καλό».

Για το κέρδος από τα τηλεοπτικά…

«Ήταν μεγάλο το κέδρος που φέραμε στην Ανόρθωση. Με τις κινήσεις που κάναμε κερδίσαμε πολλά λεφτά».

Ένα μήνυμα στον κόσμο…

«Χτίζεται κάτι νέο, διαφορετικό και πολύ ωραίο. Θέλουμε να μοιραστούμε τις επιτυχίες μας, με τον κόσμο. Θέλουμε να δώσουμε χαμόγελο στους Ανορθωσιάτες. Είναι υπέροχος κόσμος και θέλουμε να πάρει πίσω το χαμόγελο. Θέλουμε να μας εμπιστευτεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ