Ρεζίλι με τις αντιγραφές και τις ανακρίβειές σας

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Εδώ και καιρό έχω αντιληφθεί ότι κάποιες εφημερίδες χρησιμοποιούν το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης απλά για να γεμίσουν όσο χώρο μένει άδειος. Σήμερα διαπίστωσα ότι κάποιες από αυτές αντιγράφουν ρεπορτάζ άλλων εφημερίδων (!!!) για να καλύψουν την αναφορά τους στην Ανόρθωση. Το Σάββατο 23 Αυγούστου στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Η Σημερινή» ο κ. Βασίλης Τσιρόπουλος μας «ενημερώνει»:

«Ο Αντρέ Πάους κάθε μέρα ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις με στόχο τον πρώτο αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ»!!! Καλά ο συντάκτης ακόμη να αντιληφθεί ότι ο πρώτος αγώνας της Ανόρθωσης στο Πρωτάθλημα είναι απέναντι στην Ομόνοια την μεθεπόμενη Δευτέρα; Και ότι ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ μετατέθηκε για τις 24 Σεπτεμβρίου; Κανείς από τους αθλητικούς συντάκτες της Σημερινής δεν το γνωρίζει; Που ζουν; Στον … «γαλαζοκίτρινο» κόσμο τους;

Και συνεχίζει την …ενημέρωση ο κ. Τσιρόπουλος: «Σαφώς έχει ευνοήσει την «Κυρία» το γεγονός ότι ο αγώνας μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία, κάτι που του δίνει το δικαίωνα να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του. Σίγουρα στην πρεμιέρα (ατού ο Γαβρίλης) απέναντι στο ΑΠΟΕΛ δεν θα αγωνιστεί ο Γκονζάλο Γκαρσία καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει τις προπονήσεις ούτε σε ατομικό επίπεδο» Μπράβο στον κ. Τσιρόπουλο! Γνωρίζει από τώρα, ένα μήνα πριν τον αγώνα (!!!) ότι ο Γκαρσία δεν θα είναι έτοιμος!! Φαίνεται ότι κυρίως αυτό τον ενδιαφέρει!

Και μετά τον έγκυρο κ. Τσιρόπουλο την σκυτάλη ανέλαβε το «αντικειμενικό» «Αθλητικό Βήμα» που στην έκδοσης της Κυριακής 22 Αυγούστου σε ρεπορτάζ του κ. Παντελή Μιχαηλά μας … «ενημερώνει»: (Προσέξτε πόσο μοιάζει η φρασεολογία στα δύο «ενημερωτικά» ρεπορτάζ):

«Το δεδομένο για την ώρα είναι ότι ο Αντρέ Πάους κάθε μέρα που περνά ανεβάζει στροφές (αυτό είναι σίγουρο 100 % συμφωνούν και οι δύο συντάκτες!!) στις προπονήσεις με στόχο στον πρώτο αγώνα, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση να είναι όσο το δυνατόν έτοιμη. (Για τους αγώνες που θα προηγηθούν μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου ο Αντρέ Πάους- σύμφωνα με τους δύο “έγκυρους” συντακτες – «δεν φακκά πενιάν»!!)

Και στην συνέχεια (προσέξτε την τρομερή ομοιότητα των δύο ρεπορτάζ!!)

«Σαφώς έχει ευνοήσει την «Κυρία» το γεγονός ότι ο αγώνας μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του. (Εδώ το έχει εξευτελίσει εντελώς καθώς η πρόταση είναι πιστή αντιγραφή από το ρεπορτάζ της Σημερινής!!) . Σίγουρα στην πρεμιέρα (ατού και αυτός ο Γαβρίλης) απέναντι στο ΑΠΟΕΛ δεν θα αγωνιστεί ο Γκονζάλο Γκαρσία αφού είναι ανέτοιμος εντελώς. (Εδώ το …πάλεψε ο συντάκτης και έκανε μια μικρή αλλαγή!!). Και εδώ το ίδιο …χαρμόσυνο γεγονός: δεν θα αγωνιστεί ο Γκαρσία με το ΑΠΟΕΛ!!

Κύριοι της Σημερινής και του Αθλητικού Βήματος είναι ξεκάθαρο πως στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης οι συντάκτες σας γράφουν ότι τους κατεβεί και ουδόλως ασχολούνται…

Και εφόσον είναι έτσι η κατάσταση καλύτερα πάψτε να γράφετε οτιδήποτε για την Ανόρθωση. Έτσι και αλλιώς καμία ενημέρωση προσφέρετε και γίνεστε και ρεζίλι με τις ανακρίβειες και τις αντιγραφές σας!

Εγκωμίτης Αντρέας

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ