Ο ρόλος του…

Ένα διαφορετικό ρόλο θα έχει φέτος ο Μαραγκός στην ομάδα μας, όπως μας έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Αντρέ Πάους στα φιλικά της Μεγάλης Κυρίας. Μετά και τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ο Μαραγκός δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί σε θέση αμυντικού χαφ, ή τουλάχιστον στα χαφ με περισσότερες αμυντικές αρμοδιότητες.

Γι’ αυτό και ο Αντρέ Πάους έδειξε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί ένα από τα δυνατά σημεία του Χρίστου Μαραγκού, δηλαδή το καλό του σουτ. Είδαμε τον Μαραγκό να δοκιμάζει το σουτ του και από μακρινές και από κοντινές αποστάσεις, και να πετυχαίνει ένα τέρμα απέναντι στην Αμαθούς Άγιου Τύχωνα και ένα στο φιλικό της Παρασκευής με το Παραλίμνι.

Στα φιλικά που αγωνίστηκε, ο Μαραγκός είχε κάπως ένα πιο προωθημένο ρόλο από αυτόν που τον συνηθίσαμε, και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όταν η Ανόρθωση βρισκόταν κοντά στο αντίπαλο μισό, έπαιρνε θέση λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και περίμενε τη μπάλα. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ του στο Παραλίμνι όταν μετά από ενέργειες στη δεξιά πτέρυγα, η μπάλα γύρισε προς τα μέσα και πίσω όπου βρισκόταν ο Μαραγκός και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ υπάρχουν οι Μάκος και Μαισουράντζε, οι οποίοι και θα αποτελέσουν τις κύριες λύσεις για τη θέση αυτό. Γι’ αυτό και ο Αντρέ Πάους θέλει να πάρει από τον Μαραγκό ότι καλύτερο μπορεί, και αυτό θα το πάρει δίνοντάς του φέτος ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον συνηθίσαμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ