Είναι και αυτό…

Μάρκο Άντιτς και Μάθιου Βαλβέρδε συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με την ομάδα, και να λαμβάνουν κανονικά μέρος και στα φιλικά, όμως οι προσπάθειες αποδέσμευσής τους συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής οι δύο παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο όχι μόνο να λύσουν το συμβόλαιο τους με την Ανόρθωση, αλλά ακόμη και να δεχθούν μείωση απολαβών!

Τα συμβόλαια των δύο είναι από τα υψηλότερα στην ομάδα και προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. Οι δύο στοιχίζουν ετησίως στην ομάδα πάνω από 300 χιλιάδες Ευρώ, χρήματα με τα οποία ο Τεντ Φαν Λέουβεν θα μπορούσε να κάνει τις «υπερβάσεις» του για τη φετινή Ανόρθωση.

Η περίπτωση των δύο αυτών ποδοσφαιριστών στερεί και πολύτιμο χρόνο για το μεταγραφικό σχεδιασμό και πλάνο. Μέχρι να παρθεί μία οριστική απόφαση, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών που θα την ενδιέφεραν, καθώς δεν υπάρχουν ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και οι θέσεις στο ρόστερ.

Είναι πολύ σημαντικό στο θέμα με τους Άντιτς και Βαλβέρδε να βρεθεί η λύση όσο το δυνατό συντομότερα, ώστε ο Φαν Λέουβεν να μπορέσει να ολοκληρώσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του όσο αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ