Ελήφθην η απόφαση και αποκτά ταίρι…

Στα πρώτα φιλικά της χρονιάς, η Ανόρθωση άρεσε, είχε κατοχή, καλή κυκλοφορία, αγωνιστικό πλάνο και σε γενικές γραμμές έδειξε να είναι ομάδα. Η τρανταχτή της αδυναμία όμως ήταν στη δημιουργία φάσεων, ακόμη και με την αδύναμη ομάδα του Αγίου Τύχωνα οι φάσεις που δημιούργησε η Ανόρθωση δεν ήταν πολλές.

Η δυσκολία στη δημιουργία φάσεων σε συνδυασμό με την έλλειψη επιθετικού που να είναι επικίνδυνος κοντά και μακριά στο τέρμα, οδήγησαν τον Τεντ Φαν Λίουεν στην αναζήτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ιακοβένκο.

Θυμίζουμε πως στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν 11 ποδοσφαιριστές μη γηγενείς, υπάρχουν ακόμη τέσσερις θέσεις. Η μια θέση θα πάει στον Γκαρσία, η δεύτερη εάν πάνε καλά θα καταλήξει στον Εντέ και οι δυο ήταν για τους κεντρικούς αμυντικούς. Όμως μέχρι στιγμής η μη αποδέσμευση του Άντιτς αλλάζει τα πλάνα που είχε ο Φαν Λίουεν, καθώς με τον Σέρβο παρόντα, η ομάδα έχει τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, τον Σεράν, τον Οικονόμου, τον Τονούτσι ή τον παίκτη που θα έρθει εάν δεν «κάτσει» του Τονούτσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ