Η ώρα του…

Τον Αύγουστο, πράγματι, είναι η περίοδος όπου μπορείς να βρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε λογικές τιμές. Άλλωστε οι ημέρες περνάνε και οι ποδοσφαιριστές ρίχνουν τις απαιτήσεις τους ώστε να καταφέρουν να βρουν ομάδα και να μην μείνουν στα αζήτητα.

Είναι και η περίοδος όπου ο Τεντ Φαν Λέουβεν θα κάνει τις «υπερβάσεις» της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Όταν λέμε υπερβάσεις βεβαίως και δεν εννοούμε τα χρήματα που σπαταλούσαμε τα τελευταία χρόνια. Απλά ποσά μεγαλύτερα από όσα δώσαμε για τις πρώτες μας μεταγραφές.

Μία περίπτωση σαν και αυτές είναι ο Γερμανός Εντέ. Ποδοσφαιριστής με πάρα πολλές συμμετοχές στη Γερμανία, σε εξαιρετική ηλικία (27 ετών), ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στην Ανόρθωση αλλά και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Είναι εδώ που ο Τεντ Φαν Λέουβεν θα «δικαιολογήσει» τα χρήματα που παίρνει. Να βρει δηλαδή τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, σε λογικές τιμές. Κάποιες άλλες εποχές θα δίναμε διπλά και τριπλά σε ποδοσφαιριστές όπως ο Εντέ για να έρθουν στην Ανόρθωση. Όχι πλέον.

Τώρα είναι η ώρα του Φαν Λέουβεν να κάνει τις δύο – τρεις μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, που θα θεωρηθούν οι «υπερβάσεις» της φετινής χρονιάς, χωρίς να ξεφύγει από το διαθέσιμο μπάτζετ που του παρέχει ο Πουλλαίδης. Εκτός και αν ο ισχυρός άνδρας της Μεγάλης Κυρίας δώσει κάτι παραπάνω μετά και κάποια ανέλπιστα έσοδα που ήρθαν τις τελευταίες εβδομάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ