«Χαλάνε» τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Είναι γνωστό ότι Μάρκο Άντιτς και Μάθιου Βαλβέρδε δεν υπολογίζονταν από τον Φαν Λέουβεν στη νέα Ανόρθωση που φτιάχνει για τη νέα χρονιά. Είναι επίσης γνωστό όμως ότι οι δύο δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια για τη νέα χρόνια και μέχρι σήμερα οι συζητήσεις δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς οι δύο δεν αποδέχονται την προσφορά της διοίκησης προς την πλευρά τους για λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων τους.

Άντιτς και Βαλβέρδε λοιπόν βρίσκονται στις Πλάτρες με την υπόλοιπη ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, και ενδεχόμενη άρνησή τους στις νέες προτάσεις που λογικά θα καταθέσει η διοίκηση για να λυθούν τα συμβόλαιά τους, τότε θέτει σε πρόβλημα το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο κ. Λέουβεν έχει κατασταλάξει στους τέσσερεις που θα αγωνίζονται στα δύο αμυντικά άκρα. Λαίφης και Νούχου θα αγωνίζονται αριστερά, ενώ στα δεξιά οι Δημητρίου και Λοιζίδης. Το να παραμείνει λοιπόν στο ρόστερ ο Άντιτς στερεί από την ομάδα τη στελέχωση του ρόστερ σε μία θέση που έχει μεγαλύτερες ανάγκες. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον Βαλβέρδε, καθώς από τα φέτος που ο μέγιστος αριθμός κοινοτικών-ξένων στα ρόστερ των ομάδων μειώνονται στους 15 από τους 17, το να έχεις δύο ξένους τερματοφύλακες θεωρείται σπατάλη.

Απομένει λοιπόν να δούμε πως θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα «πονάει» σε κάποιες άλλες θέσεις, και η παραμονή των δύο αυτών ποδοσφαιριστών θα έχει ως αποτέλεσμα την υποστελέχωση του ρόστερ εκεί που χρειαζόμαστε άμεση και σημαντική ενίσχυση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ