Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π για τα επεισόδια του Σαββάτου

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΠ τοποθετείται για τα επεισόδια στην πρώτη προπόνηση της ομάδας όπου είχαμε τραυματισμό ποδοσφαιριστή και είσοδο φιλάθλων εντός αγωνιστικού χώρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ελαφρύς τραυματισμός (έγκαυμα) του ποδοσφαιριστή Ιράκλι Μαϊσουράντζε μετά από ρίψη φωτοβολίδας, αλλά και η επιθετική στάση οπαδών κατά των Τζέισον Δημητρίου και Γρηγόρη Μάκου στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Ανόρθωσης, αποτελούν για μας πολύ σοβαρά περιστατικά, που όχι μόνο πλήττουν τους ποδοσφαιριστές-μέλη μας αλλά και το ίδιο το άθλημα.

Ως ΠΑ.Σ.Π. θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως καταδικάζουμε απερίφραστα τα όσα έγιναν.

Ταυτόχρονα, τα συμβάντα του Σαββάτου (05/07) καταδεικνύουν πόσο σοβαρό είναι το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, για το οποίο παλεύουμε την τελευταία 5ετία.

Ως Σύνδεσμος κάνουμε δημόσια δέσμευση ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγωνίζονται με ασφάλεια τα μέλη μας, αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες στο άθλημα.

Το πρώτο βήμα έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι κόποι και οι μόχθοι μιας πενταετίας μετουσιώθηκαν με την συμφωνία μας με την ΚΟΠ για τους ελάχιστους όρους στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ