Τα μπόνους που φεύγουν και η θέληση

Αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας, ο μόνος κεντρικός αμυντικός που υπάρχει στο ρόστερ είναι ο νεαρός Κύπριος Δημήτρης Οικονόμου. Ο Φαν Λέουβεν του διαμήνυσε πως πιστεύει σε αυτόν και πως θα πάρει τις ευκαιρίες του στο φετινό πρωτάθλημα, όμως την ίδια ώρα στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής, η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να αφαιρεθούν κάποια μπόνους που προνοούνται στο συμβόλαιό του. Ένα από αυτά τα μπόνους για παράδειγμα, είναι το μπόνους που έπαιρνε ο ποδοσφαιριστής μόνο και μόνο όταν βρισκόταν στην αποστολή.

Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός στις συζητήσεις, καθώς γνωρίζει ότι στη νέα Ανόρθωση που χτίζεται, θα έχει τις ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του. Είδαμε πολλές περιπτώσεις άλλων νεαρών που προτιμούν τα περισσότερα χρήματα που συνοδεύονται όμως από τις λίγες έως καθόλου συμμετοχές, όπου στην τελική αποτελεί πισωγύρισμα για την καριέρα τους και στο τέλος καταλήγουν να αγωνίζονται σε μικρές ομάδες ή ακόμη και στις μικρότερες κατηγορίες.

Ο Δημήτρης όμως είναι ένα έξυπνο παιδί, και κατανοεί ότι για να βελτιωθεί και ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να αγωνίζεται. Αν δεν αγωνίζεται, τότε θα μείνει στάσιμος και θα ακολουθήσει την πορεία δεκάδων Κυπρίων που έμειναν και μένουν μία ζωή στη στασιμότητα. Είναι διατεθειμένος να στερήσει από τον εαυτό του κάποια χρηματικά ποσά, όμως θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στη νέα Ανόρθωση. Και αν όλα πάνε καλά για τον ίδιο και δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, τότε θα μπορεί να διεκδικήσει και ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Αν δεν συμφωνούσε και έπαιρνε και αυτός το δρόμο της εξόδου από το Αντώνης Παπαδόπουλος, τότε τα πράγματα για τον ίδιο και την καριέρα του θα ήταν ακόμη δυσκολότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ