Αναμένει το συμβόλαιο ο Μποργκ (βίντεο)

Το συμβόλαιο για να το υπογράψει αναμένει ο Μαλτέζος αμυντικός Στιβ Μποργκ, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου στη SentraGoal. Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του στο SuperSport, ο εκπρόσωπος τύπο Μαρίνος Μήτρου ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια προσυμφωνία με τον Μαλτέζο και πως αναμένουμε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

«Μόλις το πάρω, υπογράφω»

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του, ο Μαλτέζος ανέφερε πως περιμένει το συμβόλαιο να του αποσταλεί με email. «Μόλις το έχω, αναμένεται να το υπογράψω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μποργκ ανέφερε στην εφημερίδα ότι έχει ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον Τεντ φαν Λίουεν και τον Αντρε Πάους, με τους οποίους συνεργάστηκε στη Βαλέτα και πως ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ανόρθωση θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τον ίδιο. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου να έρθω στην Κύπρο και να αγωνισθώ στην Ανόρθωση», πρόσθεσε. «Είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα», ανέφερε ο Μαλτέζος αμυντικός. «Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου να έρθω στην Κύπρο και να αγωνισθώ στην Ανόρθωση», κατέληξε.

«Δεν υπάρχει προσυμφωνία»

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του SuperSport, ο εκπρόσωπος τύπο Μαρίνος Μήτρου ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια προσυμφωνία με τον Μαλτέζο. «Ο Μποργκ έκανε κάποιες δηλώσεις και αν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*Δείτε ένα βίντεο με τον Μαλτέζο, στο πάνω μέρος του άρθρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ