Απίθανη η απαρτία στην «πρώτη»

Με την πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης να έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014, η πιθανότητα το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο μέχρι τότε είναι μηδαμινή. Οι δύο νεαποκτηθέντες Γεωργιανοί στην μεσαία γραμμή, η προσθήκη του Νούχου στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι «εσωτερικές» μεταγραφές των Κάλβο και Χ”Γεωργίου, δεν είναι αρκετές ώστε να κλείσουν τις τρύπες που δημιουργήθηκαν νωρίς την περσινή χρονιά.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφενός μεν διότι η απουσία Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μεταφέρει την αγωνιστική ετοιμότητα στα τέλη Αυγούστου, αφετέρου λόγω των γνωστών αποτελεσμάτων από βεβιασμένες κινήσεις στο πρόσφατο παρελθόν. «Καυτή πατάτα» μπορεί να χαρακτηριστεί το κέντρο της άμυνας το οποίο έχει απογυμνωθεί (περισσότερο ποσοτικά, παρά ποιότικα) μετά τις αποχωρήσεις Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς, Ζόρζε και Σιέλη. Στον αέρα η παραμονή του Άντιτς με τον Δημήτρη Οικονόμου να αποτελεί την μοναδική λύση αυτήν τη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι προπονήσεις στο «Αντώνης Καράς» θα πραγματοποιηθούν μόνο το προσεχές Σαββατοκυρίακο μιας και σε ακριβώς μια εβδομάδα, το σκηνικό θα μεταφερθεί σε πιο δροσερό κλίμα και συγκεκριμένα στις Πλάτρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ