Καυτός Ιούνιος σε αγωνιστικό και οικονομικό

Πρώτο θέμα της σημερινής ημέρας είναι η παρουσίαση των Ολλανδών Τεντ Φαν Λεουβέν και Αντρέ Πάους. Όπως έγινε γνωστό η παρουσίαση θα γίνει στις 1100 το πρωί στην αίθουσα «Κυριάκος θεοχάρους» στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η λογική λέει ότι η διοίκηση θα ψάξει να εκπλήξει τους φίλους της ομάδας καθότι η περσινή χρονιά πρέπει να ξεχαστεί όσο το συντομότερο δυνατόν. Από την άλλη εντός ημερών θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με τις προοπτικές να πονοκεφαλιάζουν την διοίκηση.

Έτσι για να αντιστραφεί – έστω και λίγο –  το κλίμα, ενόψει βεβαίως και της προσπάθειας που γίνεται για προσέλκυση επενδυτών, η διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη επιβάλλεται να τρέξει τις εξελίξεις τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως προαναφέραμε θα χρειαστούν πέριξ των 14 μεταγραφών με τους πλείστους να είναι ποδοσφαιριστές μεταξύ ηλικιών 22-26χρονών που θα πλαισιώνονται από  μια τετράδα έμπειρων ποδοσφαιριστών κλάσης αλλά και μικρού αριθμού ποδοσφαιριστών καταλόγου Β. Αυτών δηλαδή που είναι κάτω των 21 και δεν παίρνουν θέση ξένου ή κοινοτικού.

paus-xarhs-tarapoulou-leuven

Στο οικονομικό κομμάτι η προσπάθεια συνεργασίας με την Etihad φαίνεται πως καταλήγει σε ναυάγιο. Θυμίζουμε ότι μόλις προχθές ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με την IBG, ενώ σιγή ιχθύος παρουσιάζουν οι περιπτώσεις επενδυτών όπως ο Αγγλοκύπριος πρόεδρος της Μπαρνέτ Τόνυ Κλεάνθους και η Ironfx.

Σε ότι αφορά τους «χρυσούς Φοίνικες» η διοίκηση εξήγγειλε ότι θα παραχωρήσει όλο το διαφημιστικό της μερίδιο σε 7 εταιρείες οι οποίες θα είναι εκ των βασικών χορηγών. Μέχρι και πριν λίγες μέρες διέρρεε, ότι ενδιαφέρον επέδειξαν 4 εταιρίες και ως εκ τούτου αναζητούνται και άλλοι χρυσοί χορηγοί.

Τα οικονομικά δεδομένα στον σύλλογο είναι άσχημα και επείγει η εξεύρεση σοβαρών και δυνατών επενδυτών διότι τον κόσμο της ομάδας άρχισε να το ζώνουν τα φίδια από την αβεβαιότητα που επικρατεί.

Όλα αυτά καλείται να τρέξει η διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο ουσιώδεις χρόνος για επίτευξη των πιο πάνω στόχων (αγωνιστικό – οικονομικό) δεν υπερβαίνει τις 30 ημέρες.

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι καυτός μήνας και καθοριστικός για την νέα προσπάθεια που επιχειρείται. Στην Ανόρθωση γνωρίζουν καλά ότι δεν χωράει το παραμικρό λάθος στους πιο πάνω τομείς (αγωνιστικό και οικονομικό)και γι αυτό και πρέπει όλες οι κινήσεις να είναι προσεγμένες και το σπουδαιότερο να είναι αποδεκτές από την μάζα του κόσμου. Αν γίνει αυτό, ο κόσμος θα το εκτιμήσει και αναμένεται η μαζική και δυναμική επιστροφή του στο γήπεδο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ