Φήμες για συνεργασία με Ironfx

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της επικαιρότητας μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας goalnews, η Ironfx η οποία είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των διαδικτυακών συναλλαγών  σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών με 150 γραφεία σε όλο τον κόσμο, ενδέχεται να είναι ένας εκ των κύριων μετόχων σε περίπτωση που εγκριθεί και συσταθεί η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης.

Η εταιρία εδρεύει στην Λεμεσό και συγκεκριμένα βρίσκεται στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Αθανασίου σε ένα μεγάλο γραφειακό χώρο και ιδιοκτήτης της είναι ο κ.Μάριος Κασιουρής ο οποίος κατάγεται από την Αμμόχωστο και η επίσημη του αγαπημένη είναι η ομάδα της Ανόρθωσης.
kantor-ironfx-1

Η Ironfx έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα μετά από την σύναψη συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα πριν από λίγο καιρό. Τέτοιες εταιρίες, μόνο και μόνο η συμμετοχή τους σε ένα μετοχικό κεφάλαιο μιας νεοσυσταθείσας εταιρίας μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν σε μια συνεργασία που θα επωφεληθούν αμφότερες και οι δυο πλευρές.

Παρά την άσχημη οικονομική και αγωνιστική κατάσταση της «Μεγάλης Κυρίας» το όνομα που έφτιαξε στην Κύπρο και στο εξωτερικό παραμένει σε ψηλά επίπεδα και της δίνει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται συνεργασίες με κολοσσούς όπως είναι η Ironfx, η Etihad airways και άλλους που πολύ μεθοδικά προετοιμάζει ο πρόεδρος της ομάδας κος Χρίστος Πουλλαΐδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ