Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας από τον πρόεδρο

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Χρίστος Πουλλαΐδης, μιλώντας απόψε στην εκδήλωση της Επιτροπής Σωτηρίας, στο Θεμιστόκλειο, στη Λεμεσό.

Απευθυνόμενος στους προσωρινούς κατοίκους Λεμεσού που βρέθηκαν στην εκδήλωση, τους ευχαρίστησε για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια που γίνεται για να καλύψουμε τα κριτήρια Μαρτίου, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες των καιρών. Υπογράμμισε δε την σημασία της συνεισφοράς των οργανωμένων και άλλων φίλων της ομάδας, έστω και εάν έχουν διαφορετικές απόψεις στο θέμα εταιρείας. Στάθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα ενότητας που παρουσιάζουν οι Ανορθωσιάτες τις τελευταίες μέρες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτό το κλίμα θα διατηρηθεί και στη συνέχεια. «Η διοικητική σταθερότητα θα φέρει και οικονομική σταθερότητα και κατά συνέπεια αγωνιστική ανάταση», όπως τόνισε.

Τέλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας, ότι η πρότασή του για σύσταση εταιρείας θα πάρει το πράσινο φως από τα μέλη. Όπως εξήγησε, αρκετοί έχουν δεσμευτεί για εισφορές τις τελευταίες βδομάδες, αλλά δεν τις κάνουν πράξη μέχρι να δουν το αποτέλεσμα της Συνέλευσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ