Ανόρθωσις – Σταυραετός Αγλαντζιάς: Στο «Κοινοτικό» μετά από 42 ημέρες

Μετά από ενάμιση περίπου μήνα, η φουτσαλική Ανόρθωση επιστρέφει στην έδρα της, προκειμένου να αναμετρηθεί με τον φορμαρισμένο Σταυραετό Αγλαντζιάς, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Από τις 31 Ιανουαρίου 2014 όταν και η ομάδα μας επικράτησε εντός έδρας της Απελευθέρωσης, μεσολάβησαν δύο αγώνες οι οποίοι δεν διεξήχθησαν ποτέ λόγω αποχώρησης των Αριών Εργατών και Σ. Φ. ΑΕΚ Αμμοχώστου, στερώντας από τους φίλους της ομάδας χαρές και συγκινήσεις.

Η Λευκωσιάτικη ομάδα διανύει μια τρελή πορεία μέσα στο 2014, έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και δεν θυμίζει καθόλου το αδύναμο σύνολο του πρώτου γύρου. Η αντεπίθεση διαρκείας έχει φέρει την ομάδα από την Αγλαντζιά στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς σε 21 αγώνες, όντας ιδιαίτερα ενδυναμωμένη κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε του μαχητικού Ονήσιλου Σωτήρας με 6-5, φτάνοντας μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση, πιστοποιώντας την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ανόρθωση είχε επικρατήσει πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό 2-5, με σκόρερ τους Ομήρου και Δημητρίου, οι οποίοι πέτυχαν από τρία και δύο γκολ αντίστοιχα.

Παρόλο που ο μεγάλος στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί, οι φουτσαλιστές μας συνεχίζουν απτόητοι προς επίτευξη του δεύτερου στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η τετράδα αγώνων μέχρι το τέλος του μαραθωνίου δεν είναι εύκολη μιας και όλοι οι αντιπάλοι βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, οπότε οι φουτσαλιστές μας καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να στεφθούν πρωταθλητές. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ