Άστε τον Τιμούρ ήσυχο

Άρχισαν ορισμένοι στα σχόλια μας, με αφορμή και κάποια ρεπορτάζ άλλων ιστοσελίδων, να εμπλέκουν το όνομα του Τιμούρ, με τις μεταγραφές των Κακούμπαβα και Γκριγκαλασβίλι στην Ομόνοια.

Καλά κάνετε να αφήσετε τον Τιμούρ στην ησυχία του, ο άνθρωπος βρισκόταν με την Εθνική του και επέστρεψε το Σάββατο το βράδυ. Δεν κάνει ούτε τον μάνατζερ μα ούτε και τον τεχνικό διευθυντή σε καμία ομάδα. Αντιθέτως όποιος τον καλέσει να τον ρωτήσει για κάποιο ποδοσφαιριστή που προτάθηκε, ο Τιμούρ του δίνει την άποψη του, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Πράγμα πολύ συνηθισμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ο Τιμούρ ζήτησε τη γνώμη από φίλους και γνωστούς για μεταγραφές που θα έκανε ο ίδιος.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πέρσι ο Τιμούρ ρωτήθηκε για την απόκτηση του Γκριγκαλασβίλι και έδωσε την άποψη του. Για αυτό καλά κάνουν ορισμένοι που βλέπουν φαντάσματα προς το πρόσωπο του Τιμούρ να δουν κατάματα την πραγματικότητα, ο Κετσπάγια ήταν για την Ανόρθωση ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, που κάποιοι με τους χειρισμούς τους και για τα συμφέροντα τους, τον έθεσαν εκτός ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ