Καινούριες ιστοσελίδες

Τις καινούριες της ιστοσελίδες ετοιμάζει η Ανόρθωσις, τόσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα θα έχει τη δική της ιστοσελίδα, η οποία θα δίνει μεγάλη έμφαση στα multimedia και τα κοινωνικά δίκτυα, τομέας στον οποίο – όπως μας λέχθηκε – θα δοθεί μεγάλη βάση από την έναρξη της προετοιμασίας και μετά. Θα υπάρχουν μεταξύ άλλων βίντεο από τις προπονήσεις, συχνές ζωντανές συνεντεύξεις, με τους ακροατές να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα.

Ήδη, έχει ζητηθεί τόσο από εμάς όσο και από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης να δώσουμε το RSS-Feed, κάτι που σημαίνει ότι η νέα σελίδα θα προβάλλει και το ρεπορτάζ της ομάδας στα διάφορα ΜΜΕ.

Τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου θα στεγάζονται κάτω από μια ενιαία ιστοσελίδα, με καθημερινές ανανεώσεις για τις ειδήσεις τους. Μια καινοτομία που ξεκίνησε από τον τελικό κυπέλλου, θα είναι οι ζωντανές μεταδόσεις και γενικά η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της πετόσφαιρας και του φούτσαλ. Κάτι που σαν Anorthosis24 μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Όταν η Ανόρθωση έμπαινε στον χώρο του ίντερνετ οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν ακόμα μεσάνυχτα. Δυστυχώς είμαστε πλέον ουραγοί των εξελίξεων, κάτι το οποίο αναμένουμε να αλλάξει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ