Ακόμα «πουλάει»

Ακόμα και μετά από μια ταραχώδη χρονιά που καταρρίφθηκε κάθε αρνητικό ρεκόρ, η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που «πουλάει» στα διαδικτυακά και έντυπα μέσα ενημέρωσης. Η ονοματολογία των τελευταίων ημερών είναι μέρος του «παιχνιδιού» με τις διάφορες φυλλάδες να προσπαθούν να ελκύσουν αναγνώστες με ειδήσεις που ποσώς ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Και κάπου εδώ μπαίνουν στην εξίσωση και οι περιβόητοι μάνατζερ οι οποίοι προτείνουν ποδοσφαιριστές σε πάμπολες ομάδες, παρουσιάζοντας μια πλασματική εικόνα για την αξία του, με σκοπό βέβαια να εξασφαλίσουν το ψηλότερο δυνατό συμβόλαιο. Το αν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι ο Χ ποδοσφαιριστής προτάθηκε μεταξύ άλλων στην Ψ ομάδα, το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη.

Και επειδή στην Κύπρο παρουσιάζεται συχνά το φαινόμενο του ξερόλα και αυτού που θέλει να γνωρίζει πρώτος πρόσωπα και καταστάσεις, δημιουργείται συχνά ένα σκηνικό που βαραίνει το ίδιο το σωματείο. Επομένως σαν Ανορθωσιάτες, καλό θα ήταν να κρατούμε μια πισινή από το παιχνίδι που δημιουργείται μέσα στα πλαίσια της οικονομικής εκμετάλλευσης του ποδοσφαίρου, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις του σωματείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ