Τα δεδομένα με τις αποχωρήσεις

Θολό παραμένει ακόμη το τοπίο στο θέμα των αποδεσμεύσεων. Εκτός  Ανόρθωσης πρέπει να θεωρούνται οι Κολαούτι, Οχαγιόν, Σουσιάν, Μπεσέρα και Κάλβο.

Στον Γκριγκαλασβίλι θα γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες όμως απολαβές και πλέον εναπόκειται στον Γεωργιανό, αν θα αποδεχθεί ή όχι το νέο του συμβόλαιο.

Ο Γκονζάλο Γκαρσία δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ-α-Βιβ και ως εκ τούτου το μέλλον του εξαρτάται κατά πρώτο λόγο από τους Ισραηλινούς. Για να παραμείνει ο Ουρουγουανός θα πρέπει να δεχθεί γερό μαχαίρι στις απολαβές του, τόσο από την Ανόρθωση όσο και από τους Ισραηλινούς.

Αναφορικά με τον Πάολο Ζόρζε, ο Φαν Λέουβεν εκτίμησε τα ποδοσφαιρικά του προσόντα και έτσι υπάρχει πρόθεση, να του γίνει πρόταση παραμονής με αισθητά χαμηλότερες αποδοχές. Εάν ο Πάολο Ζόρζε δεχθεί να συνταξιοδοτηθεί στην Ανόρθωση θα παραμείνει, αλλιώς θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος με συμβόλαιο δεσμεύονται οι Μάκος, Άντιτς και Βαλβέρδ. Για τον πρώτο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ατρομήτου. Ηδη οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι στα ρεπορτάζ τους, τον έχουν σίγουρο προς αποχώρηση. Πρόθεση από πλευράς Ανόρθωσης είναι να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής, εάν και εφόσον δεχθεί μείωση στις απολαβές του.

Ο Γάλλος πορτιέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, όμως οι ψηλές του απολαβές όμως προκαλούν πονοκέφαλο. Θα γίνουν προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Άντιτς. Οι συζητήσεις για λύση του συμβολαίου του ξεκίνησαν, εάν θα έχουν όμως κατάληξη ή όχι, θα διαφανεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ