Τα νεότερα για Μιχάλη Ιωάννου – Πότε μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα

Ενημέρωση για την πορεία αποκατάστασης του Μιχάλη Ιωάννου έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Χαράλαμπος Παρπεττάς.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας συνεχίζει την προσπάθεια επιστροφής του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής χρονιάς, με το πλάνο να προβλέπει έναρξη ατομικού προγράμματος με τροχάδην την επόμενη εβδομάδα.

Όπως ανέφερε:

«Ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό πέρσι στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με τροχάδην από την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό είναι το πλάνο. Θα γίνει ξανά αξιολόγηση της κατάστασής του ύστερα από κάποιες εβδομάδες, όταν θα είναι και στον πέμπτο μήνα αποκατάστασης, για να δούμε πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και η πρόοδός του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ