Ντομπρασίνοβιτς:”Κάκος και Κασσιανός δεν με σεβάστηκαν”

Διαβάστε τι δήλωσε στο kerkida.net o Μαυροβούνιος πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς σχετικά με την απόφαση του CAS η οποία τον δικαίωσε αναγκάζοντας έτσι την διοίκηση Πουλλαΐδη να πρέπει να πληρώσει άμεσα το οφειλόμενο ποσό.

Το ρεπορτάζ του Ηλία Πoνηρού στο kerkida.net

Επίθεση…από τον Σερβοκύπριο στον πρώην Πρόεδρο Σάββα Κάκο… “Από τότε ξεκίνησε η διάλυση της Ανόρθωσης”. Την ίδια ώρα σημειώνει πως “Λυπάμαι γι’ αυτή την εξέλιξη και γιατί θα πρέπει να πληρώσει ο κύριος Πουλλαΐδης, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα”.

“Όλα έγιναν σωστά από την πλευρά μου, αλλά όχι από την Ανόρθωση. Εδώ και πέντε χρόνια κανένας δεν μου τηλεφώνησε, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου, έτσι ώστε να μου πει να υπάρξει κάποιος διακανονισμός και να μην είναι αναγκασμένη η ομάδα να πληρώσει άμεσα όλο το ποσό, γιατί γνώριζα ότι δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς. Αγωνίστηκα τη σεζόν, η οποία ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Ανόρθωσης, με τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και αγωνίστηκα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Αργότερα, όμως, με… πέταξαν και οι Κάκος και Κασσιανός δεν μου έδειξαν σεβασμό. Από τότε ξεκίνησε η διάλυση της Ανόρθωσης”, είπε αρχικά ο “Ντόμπρα” και ακολούθως πρόσθεσε:

Μέχρι και ότι πήγαινα μεθυσμένος στις προπονήσεις έλεγαν. Ένα σωρό ψέματα, θέλοντας να ενισχύσουν τη θέση τους. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ. Λυπάμαι γι’ αυτή την εξέλιξη και γιατί θα πρέπει να πληρώσει ο κύριος Πουλλαΐδης, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα. Αυτός, όμως, έχει απομείνει και πληρώνει για την Ανόρθωση. Αυτός είναι που την συντηρεί. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει, ωστόσο δεν θα συνέβαινε τίποτα απ’ όλα αυτά εάν γίνονταν σωστά τα πράγματα τα τελευταία πέντε χρόνια”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ