Ονοματολογία και σιγή ιχθύος απο την διοίκηση

Ονοματολογίας συνέχεια και σήμερα και με το καλημέρα έκανε την εμφάνιση του το όνομα του Μάρκους Πέτερσεν. Ο 24χρονος Νορβηγός επιθετικός (08/06/1990)την χρονιά που μας πέρασε ήταν δανεικός από την Φίτεσσε στην Μπάρνσλεϊ Αγγλίας ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Χαμκαμ, Στρομγκοτσετ, Βίτεσσε, Οντένσε και Βαλερένγκα, ενώ το 2013 κατέγραψε 6 συμμετοχές με την εθνικό συγκρότημα της χώρας του.

Στο ρεπορτάζ του «Φ» αναφέρεται ότι τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Τετ Φαν Λεουβέν ο οποίος εργαζόταν στην Ολλανδική ομάδα  η οποία τον απέκτησε έναντι ενός σεβαστού ποσού από την Στρομγκοτσετ Νορβηγίας.

Μέχρι στιγμής αν και βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του προγραμματισμού είδαν το φώς της δημοσιότητας αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που είτε προτάθηκαν, είτε ενδιαφέρουν. Μεταξύ άλλων αυτά του Χαϊμ Μεγκρελασβίλλι, Ντίνα, Τουράμ, Γκράσσι, Μαξιμιλιάνο Ολίβα με την διοίκηση κατόπιν εντολών του Τετ φαν Λέουβεν να τηρεί σιγή ιχθύος.

Πάντως δεν αποκλείεται στην παρουσίαση Λέουβεν και Πάους την προσεχή Τετάρτη να βρεθεί και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της «Μεγάλης Κυρίας» για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ