Τιμητική εκδήλωση για τον Μιχαήλ Κιαγιά

Τον πρόεδρο του Συλλόγου το 1962-63 Δρ Μιχαήλ Κιαγιά, τίμησε χθες το απόγευμα η Ανόρθωσις, στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σε μια σεμνή τελετή υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου, ο Δήμος, Ανόρθωσις, η Σχολική Εφορεία, ο Ιατρικός Σύλλογος και άλλα οργανωμένα σύνολα της πόλης μας, τίμησαν το Δρ Μιχαήλ Κιαγιά, ο οποίος έκλεισε 100 ολόκληρα χρόνια ζωής, στις 25 Μαΐου.

Ο Δρ Κιαγιάς, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου μας το 1962-63, γευόμενος μάλιστα την χαρά και των δύο τίτλων εκείνης της περιόδου. Η Ανόρθωσις, διά του αντιπροέδρου της Μάκη Κοντού, τίμησε τον γιατρό, αναφέροντας τα εξής κατά την επίδοση της σχετικής πλακέτας:

Στον γιατρό, πρόεδρο, άνθρωπο Μιχαήλ Κιαγιά που γιορτάζει 100 χρόνια ζωής. Για την ανεκτίμητη προσφορά του στον Σύλλογο, την πόλη και τον συνάνθρωπό του. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και γρήγορη επιστροφή στην Αμμόχωστο.”

Ο πρόεδρος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την τιμή που του έγινε και χαρούμενος που είχε κοντά του τους αγαπημένους του ανθρώπους και τα οργανωμένα σύνολα της πόλης. Παράλληλα, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, όπως είπε χαρακτηριστικά, που δεν μπορεί να πάει και να κάτσει στο καλλιμάρμαρο οίκημα της Ανόρθωσης στην Αμμόχωστο.

Ας του ευχηθούμε, έστω και στα βαθιά γεράματα, να κατορθώσει να πάει ελεύθερα στην αγαπημένη μας πόλη.

kiagias2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ