Μην φωνάζετε όταν σας κλέβουν

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Ενώπιον του δικαστηρίου Λάρνακας, θα παρουσιαστούν αρχές του επόμενου μήνα 17 οπαδοί της ομάδας μας, που ως γνωστόν στις 12/02/2014 προέβησαν σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων στις εγκαταστάσεις του Αντώνης Παπαδόπουλος. Διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση ίδρυσης εταιρείας αλλά και για τα τεκταινόμενα και τα όσα τραγελαφικά  λαμβάνουν χώρο στα της ομάδας. Με κύρια κατηγορία την παράνομη είσοδο με σκοπό όχλησης και πρόκληση ζημιάς συνολικής αξίας  100 ευρώ!

Ένα από τα αιτήματα των καταληψιών ήταν (και παραμένει)  η απαίτηση για εξυγίανση, διαφάνεια αλλά και κάθαρση-απομάκρυνση  όσων με τις πράξεις τους τις κακοδιαχειρίσεις τους και την εγκληματική τους αμέλεια οδήγησαν το σωματείο στο χείλος του γκρεμού που βρίσκεται τώρα. Αίτημα που μέχρι σήμερα παραμένει ανεκπλήρωτο, παρά την απαίτηση της κύριας μάζας του κόσμου της Ανόρθωσης και παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του προέδρου κύριου Χρίστου Πουλλαϊδη.

Το τι φταίει, ποιος φταίει για τη σημερινή κατάντια της Ανόρθωσης όλοι το γνωρίζουμε και με το παραπάνω. Εντούτοις οι προσφιλείς τακτικές στρουθοκαμηλισμού ποντιοπιλατισμών  και να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, αλλά και η εξεύρεση αποδιοπομπαίων τράγων αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στους διοικητικούς κόλπους της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο κύριο Χρίστο  Πουλλαϊδη.

Τα τελευταία 6 χρόνια γινόμαστε μάρτυρες χιτσκοκικού σεναρίου. Πτώχευση, διαπλοκές,σμίκρυνση του ιστορικότερου ελληνικού σωματείου με αποκορύφωμα την πιο ντροπιαστική ήττα στα 103 χρόνια ζωής μας.Έρχεσαι κύριε  Πουλλαϊδη να οδηγήσεις στα δικαστήρια 17 άτομα για 100 ευρώ τη στιγμή που κάποιοι άλλοι εκ των οποίων ορισμένοι ακόμα σε πλαισιώνουν καταχράστηκαν εκατομμύρια οδήγησαν το σωματείο στην εξαθλίωση τη μιζέρια μας πτώχευσαν και πορευόμαστε με μαθηματική ακρίβεια για κλείσιμο. Για αυτούς όμως δεν ιδρώνει το αυτί σας. Αυτούς δεν μπορείτε να τους κυνηγήσετε και να τους φέρετε ενώπιον των ευθυνών τους. Για αυτούς δεν υπάρχουν νόμοι δικαιοσύνη. Αυτοί δεν πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους για τις κλεψιές την αμέλεια την κακοδιαχείριση ηθελημένη και αθέλητη εις βάρος της Ανόρθωσης  μας.

Αντιθέτως οι νόμοι και η δικαιοσύνη  ισχύουν για αυτούς τους 17 γιατί τόλμησαν να αντιταχθούν στα σχέδια σας να διαμαρτυρηθούν για την αδικία και τα κακώς έχοντα που μαστίζουν την πολυαγαπημένη τους Ανόρθωση. Γιατί απαιτούν επιτέλους δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια γύρω από το σωματείο. Γιατί αυτοί ΑΓΑΠΟΥΝ την ιδέα της Ανόρθωσης. Γι ‘αυτό και για 100 ολόκληρα ευρώ οδηγούνται στο δικαστήριο. ΗΜΑΡΤΟΝ!!

17 παιδιά στην πλειοψηφία τους άνεργοι  τα οποία την περίοδο της οικονομικής εκστρατείας για τα κριτήρια Μαρτίου εκτός από προσωπική εισφορά επί καθημερινής βάσεως από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με άλλους ανιδιοτελώς  μάζευαν εισφορές και πουλούσαν λαχνούς στους δρόμους στις γειτονιές σε πόλεις και χωριά για να συνεισφέρουν για την σωτηρία της Ανόρθωσης.

Αυτοί όμως δεν πειράζει για 100 ευρώ να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Να μπούνε και φυλακή άμα λάχει. Για την Ανόρθωση τους!! Για αυτό που κάποιοι μάτωσαν να κρατήσουν ζωντανό και που φέραν μαζί τους από την Αμμόχωστο ώστε να έχουν κάτι να τους θυμίζει την πολυαγαπημένη τους πόλη και να αφήσουν παρακαταθήκη στα παιδιά τους και που ορισμένοι δεν σεβάστηκαν αλλά ασέλγησαν και ασελγούν ακόμα πάνω του.

Οι 17 εγκληματίες να πληρώσουν για το έγκλημά τους. Για τους άλλους έχει ο θεός,  αν αυτή είναι η Ανόρθωση που θέλετε να ηγείστε κύριε Πουλλαϊδη, μια Ανόρθωση που τρώει τα παιδιά της ενώ αφήνει αυτούς που την πλήγωσαν και την πληγώνουν στο απυρόβλητο τότε σας λυπάμαι.. Δεν σας αξίζει να αποκαλείστε Ανορθωσιάτης.

Κάποτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης είπε πως στην επανάσταση υπάρχουν αυτοί που την κάνουν και αυτοί που επωφελούνται. Είναι καιρός για τη δική μας  Ανορθωσιάτικη επανάσταση. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Δεν μας παίρνει  άλλη απάθεια. Η Ανόρθωση μας χρειάζεται όλους τώρα πριν είναι πολύ αργά αν δεν είναι ήδη.

οι 17 να ξέρετε πρέπει να γίνουν 100 να γίνουν 200, 300 1000!!

Μ.Κ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ