Αποτύχατε. Δώστε τα κλειδιά και παρατάτε μας

Τι πρέπει να γίνει άλλο για να παραδώσουν τα κλειδιά και να ξεκουμπιστούν από την Ανόρθωση όσοι είχαν συμμετοχή στην δημιουργία αυτής της ποδοσφαιρικής παρωδίας;
Τι πρέπει να γίνει άλλο για να καταλάβουν ότι συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα που κατέγραψε τα πιο ιστορικά αρνητικά και εξευτελιστικά ρεκόρ όλων των εποχών από την ημέρα της ίδρυσής της;

Φαινόταν απο την αρχή και επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικά πανηγυρικό τρόπο ότι άτομα τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με ποδόσφαιρο (πέραν της θέασης του) επιχείρησαν να δημιουργήσουν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν ένα ποσό τουλάχιστον 3,5 εκ ευρώ ζημιάς, 18 ήττες, τεσσάρες από χωριά, 8αρα από τους πρωτευουσιάνους, διωγμό 6 και πέρα χιλιάδων οπαδών από το γήπεδο, αλλαγή ποδοσφαιρικής ταυτότητας και πολλά άλλα που είναι εκεί καταγραμμένα εκεί και θα συνοδεύουν την Ανόρθωση για πάντα. Συγχαρητήρια. Γράψατε ιστορία.

Στην μετά το 2008 εποχή ακούσαμε καμιά 30 φορές την φράση «η επόμενη μέρα». Ελπίζουμε να μην την ακούσουμε για ακόμη μια φορά διότι απλά για τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Μπουκτισε στο να ακούει αυτή την φράση.

Υπάρχει μόνο η φράση «η πρώτη μέρα» και για να ειπωθεί αυτή πρέπει να παραδώσουν τα κλειδιά της Ανόρθωσης σε άτομα τα οποία γνωρίζουν αρκετά καλά από ποδόσφαιρο, από διαχείριση ποδοσφαιρικής ομάδας, από οικονομική διαχείριση ροστερ, διαιτησίας, παρασκηνίου και όλα τα συναφή.

Όλα αυτά δεν έγιναν παρά μόνο καμώνονταν ανίδεοι «παράγοντες» που διαλαλούσαν ότι μάχονται δήθεν για το καλό της Ανόρθωσης. Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος ανεξαρτήτως ομάδας γνωρίζει ποιος, τι και γιατί φταίει για την σημερινή κατάντια και το μόνο που εύχονται άκουσον – άκουσον είναι να ξαναβρεί τα πόδια της η άλλοτε «Μεγάλη Κυρία».

Αν στις προσωπικές σας επιχειρήσεις ή στην ιδιωτική σας ζωή κύριοι «παράγοντες» της Ανόρθωσης σας αρέσει να σας λυπούνται ή έχετε μάθει να ζείτε με τον οίκτο αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον περήφανο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ που μέσα απο την προσφυγιά κατάφερε και στάθηκε όρθιος και δεν λύγισε μέχρι σήμερα.

Ξεκουμπιστείτε λοιπόν απόψε από την Ανόρθωση, δώστε τα κλειδιά σε ανθρώπους που είναι του ποδοσφαίρου και καληνύχτα σας κύριοι.  Αφήστε μας ήσυχους και μην μας σώζεται άλλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ