Τσαμπουκάς ο Ολλανδός

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι με τον Τετ Φαν Λεουβέν ή Λίουεν όπως προκύπτει σήμερα – αν τελικά προσληφθεί – από την ομάδα μας οι αθλητικογράφοι καθότι ο Ολλανδός δεν το έχει σε τίποτα να τους στείλει…

Περιστατικό που επιβεβαιώνει το πιο πάνω έγινε τις προάλλες, όταν ο Λέουβεν ένοιωσε ότι τον ειρωνεύεται κάποιος αθλητικογράφος.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τον vanphoenix, σε ερώτηση του αθλητικογράφου αν φοβάται τον Τζιορτζιάνια (πρώην πρόεδρο της Φίτεσσε) ο Λέουβεν απήντησε: «Ναι τον φοβάμαι πάρα πολύ. Αφού κάθε πρωί που ξυπνώ πριν ξεκινήσω το αυτοκίνητό μου κοιτάζω από κάτω μήπως και μου έβαλε βόμβα».

Επιμένοντας «ειρωνικά» αθλητικογράφος, ρώτησε τον Ολλανδό να του πει τι δουλειά κάνει στην Φίτεσσε, ποια είναι τα καθήκοντα του για να πάρει πιο συγκεκριμένη απάντηση αυτή την φορά. «Έρχομαι το πρωί εδώ, πίνω τον καφέ μου, πειράζω τον κόσμο και στο τέλος του μήνα μου στέλνει το μισθό μου ο πρόεδρος στο σπίτι. Πολύ ωραία ζωή».

Η συζήτηση είχε ξεφύγει κάπως με τον αθλητικογράφο να συνεχίζει να προκαλεί τον Τετ Φαν Λεουβέν ρωτώντας τον πως βρίσκει ποδοσφαιριστές για την Φίτεσσε;  Η απάντηση του ολλανδού ήταν «Εγώ δεν ασχολούμαι με τίποτα. Απλά λέω ότι θέλετε να ακούσετε και να γράψετε για να σας διαβάσουν. Άντε σπίτι τώρα…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ