Λουίς Φαν Γκαάλ προς Τετ Φαν Λεουβέν: «Ή εσύ είσαι τόσο έξυπνος ή εγώ είμαι τόσο βλάκας» (βίντεος)

Το anorthosis24.net επικοινώνησε με τον Ολλανδό συνεργάτη και αρθρογράφο της σελίδας vanphoenix ο οποίος και αναφέρει μερικά από τα κρυφά χαρίσματα του Τετ Φαν Λεουβέν ο οποίος είναι το δυνατό όνομα για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Ανόρθωση.

Ο Ολλανδός τεχνικός το 1996 εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην VoetbalInternational και ο Άγιαξ αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του ChampionsLeague.

Στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός κατάφερε και κέρδισε με 0-1 την ομάδα του Αίαντα, μια νίκη που δημιούργησε αναστάτωση στο σύλλογο ο οποίος 3 μέρες αργότερα κέρδισε με 2-0 την Μπρέντα για την Ερεντιβιζιέρ.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της δημοσιογραφικής διάσκεψης ο Τετ Φαν Λεουβέν ρωτούσε επίμονα τον τότε προπονητή του Άγιαξ – τον γνωστό σε όλους μας Λουϊς Φαν Γκαάλ – αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η Μίλαν έκλεισε τους Ντάβιντς και Ράιζινγκερ.

Ο Φαν Γκαάλ θέλοντας να μην πυροδοτήσει το ήδη τεταμένο κλίμα στην ομάδα απέφευγε επιμελώς να απαντήσει αλλά ο Λουεβέν ήταν έντονα επίμονος γεγονός που εξόργισε τον προπονητή του Άγιαξ ο οποίος και ανέφερε κάτι που έμεινε στην ιστορία του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Αναφερόμενος λοιπόν προς τον κ. Λουεβέν και σε έντονο ύφος του είπε:
«Ή εσύ είσαι τόσο έξυπνος ή εγώ είμαι τόσο βλάκας».

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το πιο κάτω βίντεο ενώ ο Ολλανδός μας ενημέρωσε για ακόμη ένα τερτίπι του Λεουβέν το οποίο και θα δημοσιεύσουμε σε κατοπινό στάδιο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τελικά η ομάδα του Άγιαξ προκρίθηκε έναντι του Παναθηναϊκού έπειτα απο την νίκη της με 0-3 μέσα στο ΟΑΚΑ με γκολ που σημείωσαν οι Λιτμάνεν (2) και ο πρώην άσσος της Ανόρθωσης Νόρτιν Βόουτερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ