Λέουβεν: «Ζητώ χρόνο και υπομονή» (βίντεο)

Τη σύναψη της συνεργασίας με τον Φαν Λέουβεν ως Διευθυντή Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Ανόρθωση, παραθέτοντας και δηλώσεις του στο Anomedia.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας της με τον Ολλανδό Διευθυντή Ποδοσφαίρου, Τεντ Φαν Λέουβεν.

Ο κ. Λέουβεν βρίσκεται από χθες βράδυ στην Κύπρο ενώ σήμερα παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στο AnoMedia. Την Κυριακή θα παρακολουθήσει το παιχνίδι μας με τον ΑΠΟΕΛ.

Τον καλωσορίζουμε στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Οι δηλώσεις του κ. Φαν Λέουβεν:

Κ. Φαν Λέουβεν, καλωσορίσατε στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Ποιές οι πρώτες σας εντυπώσεις από την χώρα;

Ευχαριστώ πολύ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, πολύ καλές.

Ξαναήρθατε και στο παρελθόν;

Ναι, ήρθα αρκετές φορές. Ήρθα αρχικά ως δημοσιογράφος και αργότερα με τη Φίτεσε για προετοιμασία, ενώ θυμάμαι και την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας που αγωνίστηκε εδώ.

Έρχεστε από ένα μεγάλο σύλλογο όπως η Φίτεσε στην Ολλανδία αλλά και η Ανόρθωσις είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Κύπρο. Ποιά είναι τα σχέδιά σας, πως σκέφτεστε να αναδιοργανώσετε την ομάδα;

Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες. Η Φίτεσε είναι τώρα ένας μεγάλος σύλλογος στην Ολλανδία αλλά όταν ξεκινήσαμε το 2010 ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού χρόνο με τον χρόνο. Αυτό που έκανα εκεί είναι το ίδιο που μου ζήτησαν κι εδώ, να φτιάξω μια ομάδα με καλή δομή και οργάνωση. Έτσι, αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγος χρόνος και υπομονή. 

Θα ξεκινήσετε άμεσα δουλειά παρακολουθώντας τους ποδοσφαιριστές και αξιολογώντας τις ικανότητές τους;

Αρχίζω από την πρώτη Μαΐου έτσι τους πρώτους δυο μήνες δεν πρόκειται να εμπλακώ στην ομάδα ως έχει για την τρέχουσα περίοδο, δεν θέλω να μπω στα πόδια του προπονητή. Θα χρησιμοποιήσω όμως τον χρόνο για να μάθω την ομάδα, την οργάνωση που υπάρχει και να δω ακριβώς τι πρέπει να γίνει στα επόμενα χρόνια.

Θα είστε στο παιχνίδι της Κυριακής;

Ναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ευχαριστούμε πολύ. Σας ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή εδώ στην Κύπρο και πολλή, καλή δουλειά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ