Τρομάζουν οι συγκρίσεις

Συχνά-πυκνά μέσω της ιστοσελίδας μας, προβαίνουμε σε συγκρίσεις του ρόστερ από χρονιά σε χρονιά προκειμένου να αναδείξουμε το φαινόμενο του ράβε-ξήλωνε τα καλοκαίρια της τελευταίας πενταετίας. Αυτήν την φορά μπαίνουμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε την εντεκάδα που αναμένουμε ότι θα παρακολουθήσουμε σε λίγες ώρες στο Τσίρειο, με την αντίστοιχη που αγωνίστηκε την 9η Νοεμβρίου 2013, δηλαδή στον αγώνα του για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια βλέπουμε ήδη την πρώτη διαφοροποίηση με τον Μάθιου Βαλβέρδ να παίρνει τη θέση του παροπλισμένου Ντανιέλ Βέγκα, ενώ στην αμυντική τετράδα παρατηρούμε… σαρωτικές αλλαγές. Το δίδυμο Παβίσεβιτς-Γκάλαμαζ δεν φορά καν πια τα κυανόλευκα, ενώ οι Ζόρζε και Σιέλης αναμένεται να είναι το μόνο στοιχείο που θα θυμίζει τον αγώνα του πρώτου γύρου, με τον Κύπριο αμυντικό να μετατοπίζεται από τα άκρα της άμυνας, στο κέντρο.

Η τριπλέτα στην μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι διαφοροποιημένη κατά τα δύο τρίτα μιας και τη θέση του αναμένεται να διατηρήσει μόνο ο Σότα Γκριγκαλασβίλι. Από εκεί και πέρα ο Αλέξα έχει αλλάξει… επάγγελμα ενώ ερωτηματικό υπάρχει στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε μεσοβδόμαδα από πρόβλημα τραυματισμού.

Τέλος στην επιθετική τριάδα, ο Μπεσέρα αποτελεί ούτως ή άλλως προσθήκη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Κολαούτι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ενώ νέο πρόσωπο θα θεωρηθεί είτε ο Μακρής είτε ο Κάλβο μιας και στην τότε επίσκεψή μας στο Τσίρεο, θέση ακραίου επιθετικού (πλην του Φοφανά) είχε πάρει ο Γκριγκαλασβίλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ