Κάτι αλλάζει. Τέλος η επιτροπή προγραμματισμού

Το είχαμε γράψει πολλάκις. Η επιτροπή προγραμματισμού ήταν η άμεση υπεύθυνη για το φετινό έκτρωμα που παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου και έριξε την Ανόρθωση επίπεδο.

Κανένα δεν τιμά τα 12 ανεπιτυχή αποτελέσματα είτε αυτά προήλθαν από καλές εμφανίσεις, είτε προήλθαν λόγο του γεγονότος ότι δόθηκε – ορθώς – χρόνος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η ουσία είναι εκεί και καταγράφηκε, όπως καταγράφηκαν και τα αρνητικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

Από την στιγμή που προσελήφθη τεχνικός διευθυντής – ευτυχώς δηλαδή –η εν λόγω επιτροπή έπρεπε να αποτελέσει παρελθόν.

poullaidis

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» Χρίστος Πουλλαΐδης φαίνεται ότι κατάλαβε πως το εγχείρημα αυτό απέτυχε παταγωδώς και αφού αφουγκράστηκε τα θέλω του φίλαθλου κόσμου της ομάδας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και καταργεί την εν λόγω επιτροπή προγραμματισμού.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει ταυτόχρονα με την δημιουργία της εταιρίας την 1η Ιουνίου και ως εκ τούτου για την περίοδο που μεσολαβεί απόλυτος άρχων θα είναι ο ολλανδός Τετ Φαν Λεουβέν.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας ανεβάζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τις «μετοχές» του προέδρου στα μάτια του κόσμου, ότι δηλ. προσπαθεί με κάθε μέσον να ορθοποδήσει το ιστορικό μας σωματείο επαναφέροντας το στην θέση που του αρμόζει.

Αναμένουμε επίσης να τροχοδρομηθούν ανάλογες ενέργειες και στο εμπορικό τμήμα της «Μεγάλης Κυρίας» και γενικότερα όπου χρειάζεται για να ξαναγίνει επιτέλους η Ανόρθωση η ομάδα που πρωταγωνιστούμε και μας έκανε περήφανους με τα επιτεύγματά αλλά και με την αγωνιστική της παρουσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ