«Δεν ταιριάζετε σου λέω»

Χρησιμοποιούμε τον στίχο αυτό θέλοντας απλά να δείξουμε την αγωνία του κόσμου για τις «φήμες» που κυκλοφορούν, ότι θα έχει λόγο και ρόλο στην νέα χρονιά η περιβόητη επιτροπή προγραμματισμού.

Λάβαμε δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από τους απλούς Ανορθωσιάτες, το συζητήσαμε πολλές ώρες με άλλους κατ’ ιδίαν και απλά μεταφέρουμε την ανησυχία όλων η οποία είναι έντονη.

Είναι έντονη και δικαιολογημένη καθότι το φετινό ποδοσφαιρικό έκτρωμα είναι δημιούργημα της εν λόγω επιτροπής και ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» ούτε κατά διάνοια θα δεχθεί εμπλοκή της στον προγραμματισμό για την νέα χρονιά.

Το ερώτημα που θέτουμε και παραθέτουμε στην διοίκηση του κ. Πουλλαΐδη είναι απλό. Πως γίνεται να συνυπάρχει επιτροπή προγραμματισμού και συνάμα έμμισθος Τεχνικός Διευθυντής; Και αν ο Ολλανδός αμείβεται βάση συμβολαίου, τα άτομα που στελεχώνουν την επιτροπή προγραμματισμού από πού παίρνουν την αμοιβή τους; Από αμισθί υπηρεσίες δυστυχώς έχουμε νωπές τραγικές αναμνήσεις. Μήπως τους δίνουμε την ευκαιρία να δρουν αυτόβουλα, αυθαίρετα και να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα;

Όταν υπάρξει διαφωνία για κάποιον ποδοσφαιριστή ή ακόμη και για την φιλοσοφία που θα διέπει τα αποδυτήρια της Ανόρθωσης, ποιου η γνώμη θα έχει το προβάδισμα ως προς την λήψη σημαντικών αποφάσεων; Της επιτροπής προγραμματισμού που η σχέση της με το ποδόσφαιρο είναι όπως του ψεύτη με την αλήθεια ή του Τεχνικού Διευθυντή που αν μη τι άλλο είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου;

10256903_10152426050542764_215497351571225746_n

Ο κόσμος της Κυρίας ακούει επιτροπή προγραμματισμού και το συνδέει με κακές μνήμες. Το συνδέει με 12 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη εκ των οποίων τα 11 ήταν μάλιστα ήττα, το συνδέει γενικότερα με την χειρότερη Ανόρθωση όλων των εποχών.

Καλούμε τον πρόεδρο της ομάδας να δώσει ένα τέλος σε αυτά που και ο ίδιος ακούει. Να κατευναστούν οι ανησυχίες του κόσμου για την αγνότητα των προθέσεων του ιδίου αλλά και των συνεργατών του. Ο πρόεδρος της ομάδας πρέπει να κερδίσει τον κόσμο με πράξεις και η διάλυση της επιτροπής προγραμματισμού είναι κίνηση που θα ανεβάσει την εικόνα του στα μάτια του κόσμου.

Αν δεν το πράξει και δει επιτρέψει στους εν λόγω γνωστούς – αγνώστους κυρίους να μπαινοβγαίνουν στα ενδότερα της Ανορθώσεως έχοντας ρόλο μάλιστα στα του προγραμματισμού τότε απλά το φετινό σήριαλ θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά με το τέλος του όμως να είναι τραγικό για την Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ