Επαναλαμβανόμενο σενάριο με διαφορετικό κομπάρσο

Ουδόλως μας απασχολεί αυτή την στιγμή αλλά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου διαχρονικά με την διαιτησία. Πέρσι την γευτήκαμε σε όλο της το μεγαλείο σε βάρος της ομάδας μας. Αποτέλεσε ένα από τα βασικά συστατικά να χάσει η Ανόρθωση το πρωτάθλημα με βασικότερο την ανυπαρξία της προηγούμενης διοίκησης.

Φέτος την πληρώνει άλλος και φωνάζουν οι ευνοούμενοι για να μην αδικηθούν σε επερχόμενα παιχνίδια. Το θέατρο του παραλόγου για άλλη μια φορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο για να ευνοούνται τα συμφέροντα των δυο φετινών πρωτοπόρων.

Ακόμη όμως και τώρα που η Ανόρθωση καταγράφει την μια ήττα μετά την άλλη βλέπουμε διαιτητές να αντιμετωπίζουν τα 17χρονα μωρά με «μίσος» λες και θέλουν να τους «κόψουν τα φτερά» να μην ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Τι παράδειγμα κύριε Χ διαιτητή δίνεις σε ένα 17χρονο ποδοσφαιριστή που παίζει με πάθος χωρίς καν να έχει επαγγελματικό συμβόλαιο και προσπαθεί να κερδίσει στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και του στερείς με τις αποφάσεις σου την χαρά της νίκης;

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν σε αυτό το χώρο διότι το έργο κατάντησε κουραστικό. Επαναλαμβανόμενο σενάριο με ένα βασικό πρωταγωνιστή και πάντα ένα κομπάρσο. Η σειρά «ακολουθώντας το φώς» σταμάτησε στα 15762 επεισόδια. Εσείς πότε;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ