«Πρώτη φορά βλέπω τόσο άσχημη πορεία»

Δηλώσεις στο Super ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του στάθηκε στην άσχημη πορεία της ομάδας και το πόσο βαρύ είναι για μια ομάδα του βεληνεκούς της Ανόρθωσης να μένει 10 ματς δίχως νίκη.

Για την πορεία της Ανόρθωσης είπε:

«Από τον καιρό που παρακολουθώ την Ανόρθωση πρώτη φορά βλέπω τόσο άσχημη πορεία και αναγκαζόμαστε να απολογούμαστε και στον κόσμο. Γίνεται προσπάθεια αλλά δεν έχουμε το αποτέλεσμα. Είναι βαρύ για την Ανόρθωση τόσα παιχνίδια χωρίς νίκη. Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μην έχουμε ξανά τέτοιες πορείες»

Για τον τεχνικό διευθυντή

«Γίνονται οι προσπάθειες που πρέπει να μπει σε επαγγελματικό επίπεδο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει τον πρώτο ρόλο στο χτίσιμο της νέας Ανόρθωσης. Πριν πέσουν οι υπογραφές είναι καλύτερα να μην πούμε οτιδήποτε. Ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει πολλά να κάνει, πολλή δουλειά μπροστά του. Όταν έρθει θα αρχίσει την αξιολόγηση και θα αρχίσει και ο προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ