Βάπτισμα του πυρός

Την πρώτη του συμμετοχή ως… άνδρας στην Εθνική μετρά από ψες ο Ανδρέας Μακρής. Πέρασε στο 84’ στη θέση του Δημήτρη Χριστοφή ενώ λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ στο τέλος καθώς απώλεσε σημαντική ευκαιρία. Ούτε ο ίδιος μπορεί να μην περίμενε τέτοια ραγδαία ανέλιξη στην καριέρα του. Ιδιαίτερα αν θυμηθούμε πως τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με την Ανόρθωση ήταν μόλις πριν 3 μήνες! Πλέον, ο Μακρής οφείλει και έχει υποχρέωση προς τον εαυτό του να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για να καταφέρει να καθιερωθεί και να ηγηθεί της νέας Ανόρθωσης.

Με τους διεθνείς

Στην τελική ευθεία και με ανεβασμένους τους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Στην απογευματινή προπόνηση (17:00) αναμένεται να δώσουν το παρόν τους και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές.

Εκτός τρεις

Δεν υπολογίζονται ως γνωστόν οι Βέγκα και Γκαρσία που είναι σε στάδιο αποθεραπείας, όπως και ο τιμωρημένος Κάλβο. Αμφίβολη η συμμετοχή του Τζέισον Δημητρίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ