ΠΑΝΣΥΦΙ: «Γεμίζουμε το Θεμιστόκλειο»

Κάλεσμα στους φίλους της Μεγάλης Κυρίας να παραστούν στο αυριανό (20:00) παιχνίδι της πετοσφαιρικής μας ομάδας στο Θεμιστόκλειο, κόντρα στη Σαλαμίνα, απευθύνει ο ΠΑΝΣΥΦΙ.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη του και όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο «Θεμιστόκλειο», για να στηρίξουν τους πετοσφαιριστές μας στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Ο αγώνας με τη συμπολίτισσα αρχίζει στις 20:00 και όσοι επιθυμούν, μπορούν να περάσουν από το οίκημα του Συνδέσμου μας στα Πολεμίδια για την απαραίτητη «προθέρμανση».

Στον αγώνα θα συγκεντρώνονται εισφορές για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο πάλι τη συμπολίτισσα, ο οποίος είναι κεκλεισμένων των θυρών, ο Σύνδεσμος διοργανώνει πάρτυ στα κατά τόπους κλιμάκια στις 14:00 με φαγητό και ποτό. Τα καθαρά έσοδα από τα πάρτυ αυτά θα διατεθούν επίσης στον Σύλλογο.

Τέλος, πληροφορούμε τους οπαδούς της μεγάλης ιδέας που λέγεται «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. προγραμματίζει και άλλες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον, για τις οποίες θα ενημερώσουμε λίαν συντόμως.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ
Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΠΟΥ Μ’ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ