Ξεπέρασαν τις 760 χιλιάδες οι εισφορές

Περισσότερες από 760 χιλιάδες ευρώ έχουν μαζευτεί στην προσπάθεια που γίνεται η Ανόρθωσις να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου, σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα balla.

Στις 25 μέρες που απομένουν μέχρι την κατάθεση του φακέλου, θα πρέπει να μαζευτεί άλλο μισό εκατομμύριο περίπου, προκειμένου η Ανόρθωσις να μην αντιμετωπίσει τις δυσμενείς συνέπειες που προβλέπουν οι κανονισμοί της UEFA, όπως αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, απαγόρευση μεταγραφών και ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Γι’ αυτό, ας μην εφησυχάζουμε.

Έσοδα στην ομάδα από αθλητικές δραστηριότητες δεν πρόκειται να έρθουν πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, οπότε αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον Ερμή. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι έχει οριστεί Τετάρτη, κάτι που θα επηρεάσει δυσμενώς την προσέλευση.

Από την άλλη πλευρά, ο κύριος όγκος των εκδηλώσεων της Επιτροπής Σωτηρίας και των δράσεων του Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχουν ακόμα λάβει χώραν, κάτι που αναμένεται να φέρει περισσότερα χρήματα στο ταμείο. Ήδη, έχουν δρομολογηθεί κάποιες εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα, θα ακολουθήσουν και άλλες στις υπόλοιπες πόλεις ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση του τρόπου με τον οποίο θα μπορούν να συνεισφέρουν ηλεκτρονικά και οι κάτοικοι εξωτερικού.

Απ΄εκεί και πέραν, σε πλήρη δράση είναι και ο ΠΑΝΣΥΦΙ. Μεγάλος στόχος είναι το δάνειο της Κτηματικής. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένας αριθμός ατόμων ανά κλιμάκιο που θα δίνει €50 ή €100 μηνιαίως, ώστε να εξυπηρετείται η δόση προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Προσπάθεια που είναι σε καλό δρόμο εξ όσων πληροφορούμαστε. Αν αναλάβουν εξ ολοκλήρου αυτό το βάρος οι Οργανωμένοι, θα είναι μεγάλη μαγκιά.

Καθοριστικό ρόλο – κακά τα ψέματα – θα παίξει το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαλαμίνα. Μπορεί να μην μας αρέσει να το παραδεχόμαστε, μα αν η Ανόρθωσις παρουσιαστεί ως τέτοια και κερδίσει τον αγώνα, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια. Αν ξαναδούμε τα σύνδρομα των τελευταίων τριών αγωνιστικών, με τι μούτρα θα καλέσουμε τον κόσμο να δώσει απ’ το υστέρημά του; Ας αναλάβουν και οι ποδοσφαιριστές τις ευθύνες που τους αναλογούν λοιπόν.

Στην ευρύτερη εικόνα, το μεγάλο στοίχημα είναι η πλήρης αναδιοργάνωση της Ανόρθωσης, ώστε αυτές οι δράσεις να μην είναι αναγκαίες στο μέλλον. Εάν η ομάδα είναι υγιής στο γήπεδο και λειτουργήσει ένα πλάνο στον τομέα του «μάρκετινγκ», δεν θα χρειάζεται να βγαίνουν οι φίλοι στο σεργιάνι για χρήμα ή τουλάχιστον όχι για τέτοια τεράστια ποσά. Για όλα αυτά, ο κ. Πουλλαΐδης φαίνεται να έχει ήδη τις σκέψεις του…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ