Το προσωρινό Δ.Σ της εταιρίας

Ανακοινώθηκε σήμερα το προσωρινό Δ.Σ της εταιρίας Ανόρθωσης η οποία υπερψηφίστηκε χθες. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χθες (17/3/2014), η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η οποία ενέκρινε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας, η οποία θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, με μετοχική συμμετοχή του ιδίου του Συλλόγου, σε ποσοστό 30%.

Για την έγκριση, απαιτούνταν ποσοστό θετικής ψήφου πέραν του 75%. Η πρόταση του ΔΣ έλαβε σε σύνολο 249 ψήφων, 214 θετικές (ή 86,3%), 34 αρνητικές (ή 13,7%) και μια λευκή ψήφο.

Κατόπιν τούτου, η Γενική Συνέλευση, μετά από εισήγηση του προέδρου του Συλλόγου κ. Χρίστου Πουλλαΐδη, όρισε προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Αυτό αποτελούν οι κ.κ. Χαράλαμπος Μανώλη (πρόεδρος), Χριστάκης Πατσαλίδης, Τάσος Ανδρέου, Πόλυς Ευαγγελίδης, Παύλος Ιωάννου.

Οι κ.κ. Χαράλαμπος Μανώλη και Παύλος Ιωάννου ήταν μέλη του Συμβουλίου του Σωματείου και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, ώστε να συμμετάσχουν στο προσωρινό ΔΣ της εταιρείας. Οι αντικαταστάτες τους στο ΔΣ του Συλλόγου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η συγκεκριμένη προσωρινή διοίκηση της εταιρείας, θα τρέξει όλα τα διαδικαστικά θέματα της εταιρείας μέχρι την πρώτη Ιουνίου που η τελευταία θα ενεργοποιηθεί – νοουμένου ότι πληροί όλα τα κριτήρια – και θα παραιτηθεί. Δεν θα έχει καμιά ανάμιξη με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε δυο ακόμα επιτροπές, εξεύρεσης μετόχων και εξεύρεσης προσωπικού για την εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σύσταση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, η συγκέντρωση μετοχικού κεφαλαίου ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ, μέχρι την 1η Ιουνίου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ