Το αγωνιστικό θα βοηθήσει και στο οικονομικό

Πέραν από τους καθαρά αγωνιστικούς και βαθμολογικούς λόγους, η Ανόρθωσις θέλει πολύ τη νίκη την Κυριακή και για ακόμα έναν. Να βοηθηθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου ο Σύλλογος να περάσει τα κριτήρια.

Κακά τα ψέματα,  είμαστε λαός ψυχολογίας και τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση. Είναι φυσιολογικό, όταν η ομάδα κερδίζει και ο φίλαθλος καταφέρνει έστω να χαμογελάσει, θα δώσει τον οβολό του. Ότι και όσα μπορεί ο καθένας. Όταν όμως στο γήπεδο δεν βλέπει ούτε βαθμούς, ούτε προσπάθεια, καβούρια σκαρφαλώνουν στις τσέπες…

Πέραν τούτου, η Ανόρθωσις θέλει και τη φυσική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, η οποία έχει και οικονομικό αντίκτυπο. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Β’ γύρου δόθηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Εκείνο με το ΑΠΟΕΛ όπου εξαγοράστηκε η ποινή στο τέλος μας βγήκε ζημιά, ενώ με την ΑΕΛ ήταν σε ουδέτερο με χαμηλή προσέλευση. Την Κυριακή τελειώνει κι αυτό το μαρτύριο και το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανοίγει πλέον τις πύλες του από τον αγώνα με τον Ερμή, για να υποδεχτεί τον κόσμο. Για να έρθει όμως ο τελευταίος, θέλουμε δυο νίκες προηγουμένως, αρχής γενομένης με τη Σαλαμίνα την Κυριακή (17:00).

Τα πάντα πλέον είναι στα χέρια του Νίκου Κωστένογλου και των ποδοσφαιριστών του. Εάν παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, με πάθος και θέληση, θα πείσουν τον κόσμο και θα τον «αναγκάσουν» να έρθει στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ