Αποχαιρετίσαμε τον τίτλο στη Λεμεσό

Περήφανοι για τα κορίτσια μας που πάλεψαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ένα… μπλακ-άουτ όμως στο τρίτο σετ δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι κοπέλες μας ταξίδευσαν στη Λεμεσό με μόνη σκέψη το τρίποντο, που θα έφερνε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στον ένα βαθμό. Στο πρώτο σετ οι Λεμεσιανές μπήκαν καλύτερα και έστω και δύσκολα το κατέκτησαν με 25-21.

Στο δεύτερο σετ ήταν σειρά των κοριτσιών μας να μπουν πολύ δυνατά και αποφασιστικά. Προηγήθηκαν με 7-8 και 14-16 για να ανοίξουν στο τέλος την ψαλίδα στο 21-25.

Στο τρίτο σετ ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 8-5. Στη συνέχεια τα κορίτσια μας όχι απλά ισορρόπησαν, αλλά έφτασαν στο 11-17 και όλα έμοιαζαν ιδανικά. Μέχρι που έπαθαν… μπλακ άουτ. Η συνέχεια του σετ ήταν εφιαλτική και το 11-17 όχι απλά ισοφαρίστηκε, αλλά το σετ χάθηκε με 25-21. Πλέον, ο Απόλλωνας είχε πετύχει τον στόχο του, που ήταν να πάρει τουλάχιστον δυο σετ.

Παρά την κάκιστη ψυχολογία από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το τρίτο σετ, οι παίχτριες μας πάλεψαν στο τέταρτο, μα δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν, χάνοντας με 25-22, εν μέσω και μικρής έντασης εξ αιτίας αλλεπάλληλων διαιτητικών λαθών. Ειδικά όταν το σκορ ήταν 23-22, ο επόμενος πόντος δόθηκε στην Ανόρθωση με τους διαιτητές να αλλάζουν γνώμη κι ενώ η πετοσφαιρίστριά μας ήταν στο σερβίς(!) και να δίνουν τον πόντο στις γηπεδούχες.

Μαθηματικά υπάρχουν βέβαια ακόμα ελπίδες για τον τίτλο, ωστόσο η διαφορά των εφτά βαθμών από την κορυφή πάρα πολύ δύσκολα ανατρέπεται. Η ομάδα μας θα περιοριστεί το πιθανότερο στη δεύτερη θέση, ψάχνοντας τη διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου.

Aπόλλων (Γιάννης Γιαπάνης): Kαπελόβιες, Γερμάνοβα, Χουντίμα, Ζακχαίου, Μανίταρου, Κωνσταντοπούλου(λίμπερο Χριστοφόρου)
Ανόρθωσις (Μιχαήλ Ομελτσένκο): Ιωάννου, Λαβρούκ, Ουζούνοβα, Βασιλείου, Στογιάνοβα , Παύλου, (λίμπερο Δαυϊδ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ