Εισφορά από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τις οικονομικές ανάγκες της Ανόρθωσης και ταυτόχρονα εξήγγηλε δική του εισφορά €500 ως πρώτη δόση.

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι στηρίζει την κοινή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ανόρθωσης και της Επιτροπής Σωτηρίας για οικονομική ενίσχυση εν όψει των κριτηρίων του Μαρτίου.

Μετά και από το συναινετικό κλίμα που επεκράτησε στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα πρέπει τώρα όλοι μαζί  να εργαστούμε σκληρά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά  ο τόπος μας και ο κάθε ένας ξεχωριστά και να μην αφήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα  να μπει σε περιπέτειες. Είναι αδιανόητο ο κόσμος μας να επιτρέψει ένα τέτοιο λυπηρό ενδεχόμενο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της Ανόρθωσης να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους, συμμετέχοντας στο μέτρο του δυνατού σ’ αυτό τον μεγάλο αγώνα.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ανακοινώνει εισφορά ύψους 500 ευρώ ως πρώτη δόση και καλεί όλα τα μέλη του να συνεισφέρουν και προσωπικά στην όλη προσπάθεια.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του 

Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης  Αμμοχώστου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ