Θετικό το πρώτο δείγμα από Λοϊζίδη

Γεύση από επίσημο αγώνα πήρε ο νεαρός Παναγιώτης Λοϊζίδης και μάλιστα… χορταστική, αφού αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Ο δεκαεννιάχρονος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας αρκετές «επισκέψεις» στα αντίπαλα καρέ στο ενεργητικό του.

1911 Supporters

Είναι αλήθεια ότι δεν πιέστηκε ιδιαίτερα αμυντικά ενώ βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση θα ήταν βεβιασμένο να εξάγει κανείς συμπεράσματα. Επιθετικά ωστόσο φάνηκε δραστήριος, βοηθούσε στην ανάπτυξη και οι μπαλιές του προς το αντίπαλο τετράγωνο ήταν πολύ καλές.

Η Ανόρθωσις διαθέτει πέντε – έξι παιδιά που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τις ευκαιρίες τους στα εναπομείναντα παιχνίδια, να στηριχτούν από τεχνική ηγεσία και κόσμο και με τη σειρά μας να στηριχτούμε σε όσους απ’ αυτούς μπορούν για την επόμενη περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ