Θα σας πω και «ευχαριστώ»

Με αφορμή το περιστατικό με το Γρηγόρη Μάκο, οι εφημερίδες δεν έχασαν ευκαιρία να πουλήσουν φυλλάδες και οι αθλητικές ιστοσελίδες να κερδίσουν clicks, καταδικάζοντας την ενέργεια του Ελλαδίτη μέσου. Το όλο θέμα έχει αναλυθεί και ανακυκλωθεί αρκετά, οπότε αυτοσκοπός δεν είναι η επίρριψη ευθυνών, αλλά… η αντιμετώπιση που έτυχε από τον τύπο από μια διαφορετική σκοπιά.

Προσωπικά όχι μόνο δεν θα καταδικάσω, αλλά νιώθω και την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δημιουργήσει τόσο ντόρο γύρω από ένα περιστατικό το οποίο είναι μάλλον συνηθισμένο σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Εκτός βέβαια και αν κάποιος θέλει να μας πείσει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται με ευαισθησία και savoir vivre απέναντι στις διαιτητικές υποδείξεις. Εν πάση περιπτώση, θέλω να τους ευχαριστήσω διότι αυτοί πιστεύουν πολύ περισσότερα από εμάς ότι αυτή η ομάδα θα ορθοποδήσει και θα στοιχειώσει τα όνειρά τους όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς το γεγονός ότι δεν χάνουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και να κατακρίνουν μια ομάδα η οποία ομολογουμένως αποτελεί σκιά του παρελθόντος, απέχοντας από τους τίτλους για μια πενταετία.

Διότι αν για εμάς οι μεγαλειώδεις στιγμές του Champions League έχουν ξεθωριάσει, για κάποιους άλλους φαίνεται ότι είναι δυσκολοχώνευτο ότι όχι μόνο ήμασταν οι πρώτοι, αλλά και αυτοί που μπήκαν ομίλους πριν την αλλαγή της διοργανώσης και με σαφώς ψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Διότι αν για εμάς η χαρά της επιτυχίας έχει λησμονηθεί σε σημείο που παίζουμε κορώνα-γράμματα την βιωσιμότητα του σωματείου προκειμένου να σηκώσουμε ένα τρόπαιο, για κάποιους άλλους το γεγονός ότι μπήκαμε ανάμεσα στο κατεστημένο δεν ξεχνιέται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ