ΠΑΝΣΥΦΙ: «Η νίκη φέρνει το 21ο!»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. με την οποία καλεί τους οπαδούς της ομάδας μας να βρεθούν την Παρασκευή στο Θεμιστόκλειο για τον κρίσιμο αγώνα με την Ομόνοια, όπου αναμένεται  να κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή για τη φετινή περίοδο.

Οι οργανωμένοι μας καλούν τους πιστούς του Φοίνικα να στηρίξουν τους πετοσφαιριστές μας μόνο με τη φωνή και το τραγούδι τους και δεσμεύονται ότι θα κάνουν τα πάντα για να προληφθούν τυχόν ανάρμοστες συμπεριφορές που ενδέχεται να στοιχίσουν.

Επίσης, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. τους φίλους του Σωματείου ότι την Κυριακή διοργανώνει fun day για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τους οπαδούς της ομάδας μας να κατακλύσουν την Παρασκευή το Θεμιστόκλειο, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στο βόλεϋ, στον αγώνα εναντίον της ομόνοιας. Προσυγκέντρωση για την απαραίτητη προθέρμανση στο οίκημα του Συνδέσμου μας στις 19:00.

Καλούμε τους πιστούς του Φοίνικα να σπρώξουν τους πετοσφαιριστές μας σε μια νίκη που θα ισοδυναμεί με κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τονίζουμε ότι η στήριξή μας πρέπει να κυμανθεί σε κόσμια πλαίσια και ως οργανωμένο σύνολο θα φροντίσουμε να προλάβουμε τυχόν ανάρμοστες συμπεριφορές, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Προειδοποιούμε τους οπαδούς μας να μην απαντήσουν στις ενδεχόμενες προκλήσεις των αντιπάλων και τους καλούμε να στηρίξουν μόνο με τη φωνή και το τραγούδι τους την προσπάθεια των παικτών μας για κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας.

Το Σάββατο δίνουμε το «παρών» μας και στον ποδοσφαιρικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στη Λεμεσό. Προσυγκέντρωση ξανά στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στα Πολεμίδια στις 14:30.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τον Ανορθωσιάτικο κόσμο ότι την Κυριακή στις 13:00 διοργανώνουμε fun day στον χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος», στα πλαίσια της εκστρατείας για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Στο fun day θα υπάρχουν δωρεάν για παιδιά φουσκωτά, face painting και κατασκευές με μπαλόνια, θα προσφέρονται φαγητό και ποτό, ενώ θα διεξάγονται διαγωνισμοί με ποδοσφαιρικά παιχνίδια και paint ball όπου θα προσφέρονται διάφορα δώρα. Επίσης μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα ετοιμάζουν πανό και θα πραγματοποιήσουν pyro show, ενώ για τη μουσική υπόκρουση θα φροντίσει η χορωδία του Σωματείου μας και κάποιοι djs. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται λαχνοί και με την ολοκλήρωση του fun day γύρω στις 19:30 θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

ΥΓ: ΠΑΡΤΥ ΤΡΕΛΟ, ΠΑΡΤΥ ΤΡΕΛΟ
ΠΑΡΤΥ ΤΡΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ