Ψέματα παντού…

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

«Η Ανόρθωση πρέπει να γίνει εταιρεία για να γλιτώσει» ( Πουλλαΐδης & Σία)

Μάλιστα κύριε Πουλλαΐδης, μόνο έτσι θα γλιτώσουμε; Όλοι αυτοί που ασέλγησαν στην ιδέα της Ανόρθωσης πότε θα λογοδοτήσουν; Τα συμβούλια με τα απίστευτα (κυριολεκτικά) συμβόλαια παιχτών για την αξία τους δεν είχαν υπογραφή από κάτω; Τα «λάθη» που κάνουν σε παιχνίδια είναι ανθρώπινα; Με την ιστορία μας δεν παίζει κανένας.

«Θέλουμε ένα γκολ για να αλλάξει η ψυχολογία» (Κωστένογλου)

Κύριε Κωστένογλου ΕΛΕΟΣ. Ένα ζευγάρι πάτσους που θέλετε όχι γκολ. 2 μήνες δεν κατάφερες να πείσεις κανένα να παίξει ποδόσφαιρο. Στα λόγια είσαι παλικάρι αλλά η θεωρία από την πράξη είναι μια άβυσσος δρόμος. 6 ματς 5 ήττες και έρχονται 10 ντέρμπι. Πάμε για ρεκόρ ολόισια. Και μην μιλάς πολύ. Φιλική συμβουλή.

«Είμαστε ποδοσφαιριστές» (οι ακριβοπληρωμένοι τουρίστες μας)

Τι είσαστε ρε ; Κανένας σας δεν σέβεται την φανέλα που φορά και αναρωτιέμαι αν σας νοιάζει. Το αν είσαστε απλήρωτοι μην μου το αναφέρετε καν. Δεν πρέπει να είμαι πληρωμένος για να βάλω το τετ-α-τετ ούτε για να διώξω την μπάλα σαν αμυντικός, ούτε για να δείξω λίγο πάθος. Παίζουμε μίνι φουτμπόλ με τους φίλους και δεν δέχομαι να χάσω, που εν ο εγωισμός σας εσάς; Στα μπαράκια φαίνεστε πολύ περισσότερο παρά στο γήπεδο.

«Όπου κ αν παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ» (Ανορθωσιάτες οπαδοί)

1000 άτομα. Αποχή. Αλλά να πάω να δω τι; Υπάρχουν όντως κάποιοι που δεν μπορούνε να πάνε γήπεδο και να βλέπουν την ομάδα σε αυτό το χάλι. Οι υπόλοιποι αδικαιολόγητοι.

 Biel Medina(το μεγαλύτερο ψέμα)

Του χρωστάμε ακόμα 80 χιλιάρικα, αλλά επειδή είναι και γαμώ τα παιδιά δέχτηκε να του δώσουμε μόνο 68 χιλιάδες. Με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δει κανείς από πού πήραμε αυτόν τον παίχτη. Από τις δευτερότριτες κατηγορίες της Ισπανίας. Σε ηλικία 30 χρονών. Με άλλη μια αναζήτηση μαθαίνουμε ότι οι μισθοί στις κατηγορίες αυτές κυμαίνονται από 500-1500 ευρώ μηνιαίως. Πως διάολο χρωστάμε σε αυτόν εμείς ακόμα 80 χιλιάδες ? γιατί κάποιους μισθούς τους πήρε σίγουρα. Πέστε μου τι έγινε. Είναι και η απάντηση στο γιατί είμαστε σήμερα εδώ, στα τάρταρα της ιστορίας μας. Γιατί Biel Medina είχε πολλούς.

Γ.Ο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ