Πονοκέφαλοι στα μετόπισθεν εν όψει ΑΕΛ

Νέες δυσκολίες θα συναντήσει ο Νίκος Κωστένογλου, στην προσπάθειά του να στελεχώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εντεκάδα στον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προβληματίζεται για τις μαζεμένες απουσίες στον χώρο της άμυνας, αφού το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που παρατάχθηκε απέναντι στον Ερμή, θα είναι σίγουρα διαφοροποιημένο. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση έχεις ως εξής:

«Αποθεραπεία περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέραν των 60 λεπτών στον χθεσινό αγώνα, με τους Σιέλη και Κολαούτι να έχουν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών, που καθιστούν τη συμμετοχή τους στον αγώνα της Κυριακής αμφίβολη.

Εκτός, θα είναι ακόμα οι Ζόρζε (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) και Μάκος (τιμωρήθηκε από τη Δικαστική). Ατομικά προπονήθηκε ο Γκρικαλασβίλι, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμειναν οι Σουσιάν και Λοϊζίδης. Οι Βέγκα και Γκαρσία συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές – συμπεριλαμβανομένου του Τζέισον Δημητρίου που πήρε λεπτά συμμετοχής στην χθεσινή αναμέτρηση και επανεντάσσεται μετά τον τραυματισμό του αλλά και του Λαΐφη που ήταν εκτός επίσης λόγω τραυματισμού – προπονήθηκαν κανονικά. Μαζί τους και τέσσερα παιδιά από την εφηβική ομάδα. Πρόκειται για τους Πιερή Πιεράκη, Έρικ Λεοντίου, Ανδρέα Χ¨Αθανασίου και Θεόφιλο Χρυσοχό. Πρόθεση του κ. Κωστένογλου είναι να βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ