Ο Θεός ας βάλει το χέρι του…

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της ομάδας μας. Πλέον τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Ο καθένας του κεφαλιού του και η Ανόρθωση πλέον βρίσκετε σε κωματώδη κατάσταση.

Το τι φταίει και το γιατί, πραγματικά δεν μπορώ να το αναλύσω. Πιστεύω ότι από το 2008 και μετά φταίνε όλοι ανεξαιρέτως. Παίκτες, διοικήσεις, κόσμος, τεχνικές ηγεσίες. Ώρες για κούφιες ελπίδες και ψευδαισθήσεις δεν απέμειναν. Ελάτε «οι πρώην» κοντά, αφήστε τα προσωπικά σας, και αναλάβετε ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν όχι, φωνή λάου οργή Θεού. Πλέον ΟΛΟΙ ΣΑΣ παίζετε όχι μόνο με την υπομονή και τα νεύρα αλλά και με την υγεία του κάθε Ανορθωσιάτη.

To ποδοσφαιρικό κομμάτι έχει γίνει έρμαιο στις ορέξεις του καθενός, και το Παπαδόπουλος μια συνηθισμένη έδρα. Ποδοσφαιριστές που η μονή τους έννοια είναι ποτέ θα πληρωθούν, και αν θα περάσει η όχι η εταιρία για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Ο χρόνος τελειώνει αργά και βασανιστικά για όλους μας, και φαίνεται ότι κάποιοι ακόμη και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και ίσως ακόμα χειρότερα, απολαμβάνουν τα όσα βλέπουν εξ αποστάσεως. Η ανικανότητα σας έφερε το πιο ιστορικό σωματείο στο χείλος της καταστροφής. Με τα όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες, δεν μας αφήνετε ελπίδες για το μέλλον.

Πλέον «Ο Θεός» ας βάλει το χέρι του…

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ