Εθνικός Λατσιών – Ανόρθωσις: Τρεις στροφές πριν το φινάλε

Νέες εξετάσεις καλείται να δώσει η φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα Λατσία τον τοπικό Εθνικό, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου. Η ομάδα μας θα επιχειρήσει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και κάτι τέτοιο μεταφράζεται με νίκη και μόνο νίκη απέναντι στους αδιάφορους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν οριστικά το τρένο για την Α’ κατηγορία.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλός και το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της Λευκωσιάτικης ομάδας απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρα, δεν αποπροσανατολίζει σε καμιά περίπτωση. Η βαριά ήττα με 5-1 έριξε την ομάδα τον Λατσιών στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς σε 21 αγώνες, με συντελεστή τερμάτων 72 υπέρ και 48 κατά. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό και χάρης στο γκολ του Δημητρίου, πανηγύρισε μια από τις πιο δύσκολες και συνάμα πιο σημαντικές νίκες του φετινού οδοιπορικού.

Σκληρή μάχη αναμένεται να διεξαχθεί στην αυριανή ημέρα μιας και η πρωτοπόρος ΑΕΚ δίνει δύσκολες εξετάσεις απέναντι στον φορμαρισμένο Ονήσιλλο Σωτήρας, με την ομάδα μας να καραδωκεί προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τη κορυφή. Οπωσδήποτε η μεσοαμυντική λειτουργία θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αυριανού «τελικού» μιας και στο επιθετικό κομμάτι οι φουτσαλιστές μας έδειξαν ότι εύκολα ή δύσκολα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίκτυα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:00 στο Λύκειο Λατσιών με διαιτητές τους Καλογήρου και Λουκά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ